Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tallán kezdek komolyodni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet 22 éves vagyok sosem voltam szerelmes,eddig akár mikor volt kapcsolatom mindig érdekeltek más lányok taliztam másokal is meg stb. De most volt egy kalandom csak ugy voltunk együt szexuálisan de rendszeresen! Ö mellte is ugyan ezt csináltam! Mostánabban egy régi ismerös felbukant és észre vettem,hogy bejövök neki ö is nekem! Szóval az a helyzet szakitotam azal akivel csak ugy voltunk mondta marudjunk barátok meg járunk még össze de én nemet mondtam ! mert nem akrom ezel a lányal már mint a régi ismerösel, is azt csinálni mint a töbiekkel! lehet kezdek komolyodni?
2009. aug. 4. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Nem, még nem kezdesz, egy kicsit vissza kellene menni az általánosba helyesírást tanulni és a stíluson is érdemes lenne változtatni.
2009. aug. 4. 14:19
 2/6 A kérdező kommentje:
heh! Ne a helyes irásal foglalkozatok már állandóan! Nah jó lényeg az is de amitt kérdeztem az a lényeg!
2009. aug. 4. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Kicsit kezdesz komolyodni, hogy nem csak a lyukak érdekelnek hanem maga a csaj is. Ha igazán komoly és hosszú távú kapcsolatot akarsz majd kialakítani akkor viszont ez a hozzá állás kell. Nem jó ha mellette más lányokkal is együtt vagy. A fertőzések miatt sem és neked is sokkal jobb. Igy legalább megbizhatnak majd benned a lányok. Sok sikert.
2009. aug. 4. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Minek kell igy beszelni valakivel?igaza van a kerdezonek,ne a helyesirasi hibakat szamolgassatok,hanem inkabb valaszoljatok a kerdesere,mert nem arra volt a kivancsi,hogy eleg helyesen ir-e hanem,hogy kezd-e komolyodni?!amugy szerintem is kezdsz
2009. aug. 4. 18:02
 5/6 A kérdező kommentje:

nah erre voltam kiváncsi !:)

köszönöm

2009. aug. 5. 15:01
 6/6 bumbi02 ***** válasza:

azért a helyesírásra is figyelhetnénk minimális szinten, mert a tallán , és az amitt eléggé durva:))

amugy meg igen lehet h kezdesz komolyodni és elég szomoru szerintem hogy csak 22 évesen..

2009. dec. 1. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!