Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal, hogy ott vagyok neki amikor szüksége van valakire? Többi lent.
Figyelt kérdés
Azzal hogy ott vagyok 1 lánynak, amikor szüksége van valakire, mert maga alatt van lelkileg, meg hallgatom, elmondhatja nekem a gondját, tényleg csak magam alatt vágom a fát? Nem akarok "csak bárát" lenni?2012. okt. 2. 22:03
1/6 anonim válasza:
sajnos lelki szemetesládának nevezik ezt, 100-ból egynek jön össze ilyen helyzetben
2/6 A kérdező kommentje:
És akkor mégis hogyan cselekedjek? Azt sem akarom, hogy azt gondolja les zarom, de mint mondtam, csak barát sem akarok lenni.
2012. okt. 2. 22:08
3/6 A kérdező kommentje:
Amúgy tudja, hogy nem csak fiu barát akarok lenni, tudja a szándékom... Volt ennek már előszele
2012. okt. 2. 22:10
4/6 anonim válasza:
akkor mondd meg neki, hogy meghallgatod, de többet akarsz tőle
5/6 anonim válasza:
mondd meg neki, hogy neked ez így rossz, ha nem akar semmit, akkor inkább ne is találkozzatok.
nekem is volt több ilyen fiú barátom, lelki szemetes ládám és mindig az tette be a kaput, hogy szerelmet vallottak. azonban egyszer egy "ilyen" 2 évig kitartóan viselte a haver szerepet és közben mindvégig udvarolt, majd 2 év után beadtam a derekam és végül 2 évig együtt voltunk!
6/6 anonim válasza:
Szerintem legkozelebb itasd le es kefeld szet az anuszat! Ha bejott neki, akkor jo, ha meg nem akkor is lerendezodik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!