Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi újra és újra? Miért van erre szüksége?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a barátommal, állandó probléma az ex kérdés az ő oldaláról. Egy ideig azt hittem ők nem szállnak le róla (két nőről van szó) de szó sincs erről. A barátom naponta nézegeti a képeiket, hogy mit csináltak aznap, ha teheti ír, jelezget nekik. Ha tud, telefonál is. Nem vagyok féltékeny típus, csupán csak elegem van abból hogy napi kapcsolatot akar velük tartani. És hogy minden nap a gondolatában vannak. Miért?? Adjon már erre választ valaki, lehetőleg férfi, vagy egy nő, aki rájött hogy miért van ez. Nekem is van exem, de eszembe se jut, nem hogy naponta... Nagyon rossz érzés, én lennék kevés? Nem is szól másról a netezése, csak a nők nézegetése, ezek mellett.. Főleg az utcán, nem baj ha mellette vagyok akkor is flörtöl. Nem értem mire jó ez, miért van szüksége ezekre. Nem hinném hogy egészséges ha valaki napi kapcsolatot akar az exeivel, és naponta végig nézi a képeiket. Mit tegyek????2012. aug. 7. 21:01
1/7 anonim válasza:
Hagyd ott, még mielőtt megcsal velük. Nem akkora csalódás mintha tényleg megcsalna. Ez nem egészséges. 19/F
2/7 anonim válasza:
Ezeket miért nem tőle kérdezed meg???
Nem ez amúgy nem normális,egy ponton túl már nem.És ő már átlépte ezt..,ahogy olvasom...
Egy jó kis beszélgetés ráférne!
3/7 A kérdező kommentje:
A négy év alatt ezerszer volt már ez téma, ezerszer rákérdeztem hogy miért kell ez, miért nem az a fontos hogy velünk mi van, és az hogy engem ne bántson meg.. erre a válasz az, hogy én féltékeny vagyok és neki senki nem fogja megtiltani hogy kivel beszélhet és kivel nem.. Addig nem is érdekelne ha csak beszélgetni szeretne néha-néha, de ez már több annál.
2012. aug. 7. 21:07
4/7 anonim válasza:
Magyarán tojik a fejedre... Egy egészséges féltékenység még belefér,de ne fojtsd meg vele.Amúgy meg sztem ha továbbra sem változik,akkor dobjad,kár ilyenre pazarolni éveket,ha nem vagy boldog mellette...
5/7 anonim válasza:
Úgy látom, hogyha igazán közel akarsz hozzá kerülni, akkor szakítanod kell vele, és akkor majd minden nap eszébe fogsz jutni, és nézegetni fogja a képeidet is.
6/7 anonim válasza:
Semmibe se néz téged ez a srác, nem érzed?
Nagyon rossz lehet rávenni magad ennyi idő után a szakításra, de őszintén: boldog vagy így?
Ha nem, akkor nincs miről beszélni, ne húzd az idődet egy ilyen ember mellett, aki nem tisztel. Bármennyire is közhelyes, a tisztelet nagyon fontos része egy kapcsolatnak, még ha ez már manapság nem is tűnne annak.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy én ragoznám túl. Sokat nem vagyunk együtt, 1 éve kint dolgozik, heti egy napra látom. Még az se hogy a túl sok együttlét lenne a gond. Érzem hogy nem tisztel, és hogy nem vagyok fontos, vannak más dolgok is, nem csak ez, amiből lejön. Magam sem értem miért pazaroltam rá ennyi időt. Azért írtam ki a kérdést, hogy meggyőződjek arról hogy nem én viszem túlzásba ezt a témát. Alapból sose voltam féltékeny, ha valaki megakarja tenni, úgyis megfogja, nem eszem az életem ilyen gondolatokkal. Ezt megalázásnak érzem inkább, és annak, hogy csak azért kellek hogy a férfi igényeit kielégítsem, hazavárjam, főzzek neki stb... Tényleg nincs őszinte szeretet ebben a világban???????????
2012. aug. 8. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!