Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vesztettem el a belső motiváciomat?
Figyelt kérdés
Nem rég elmondtam a csajnak akibe bele voltam esve h szeretem, de Ő elutasított. Bár sejtettem h ez lesz de már nem bírtam ki. Túl akartam lépni rajta. Miután elmondtam neki büszkeséget és megkönnyebbülést éreztem. De vmi mintha el is tűnt vna belőlem. Amíg távolról imádtam volt 1 motivációm h megszerezthetem Őt. Most viszont semminek nem látom értelmét nincsen kedvem semmihez sem. Mi tévő legyek?2012. okt. 2. 20:00
1/5 anonim válasza:
Az miért baj h nem szenvedsz olyanért, akinél tudtad h nincs esélyed? Keress olyat, akinél van.
2/5 anonim válasza:
majd jön valaki más.
Ez nem hal ki
3/5 anonim válasza:
Eddig a gondolataidat a lány köré építetted, lefoglalt. Most ez a tér szabad lett benned, amit valami mással kell kitöltened. Kell egy hobbi, egy elfoglaltság akár minden napra, ami leköti a figyelmed és nem fogod ezt a hiányérzetet érezni. Én például könyveket olvasok, a barátaimmal vagyok, sörözök ha úgy van és FL Studio-zok. Teljesen leköt, szinte alig van bánatom, szomorúságom nők miatt. SZINTE. :) 19/F
4/5 anonim válasza:
én is pontosan ugyanígy jártam, ahogy te. a haverokkal kezdtem el több időt tölteni, mellette pedig még nekifogtam aktívan zenélni. így néhány év távlatából visszanézve azt mondom, hogy örülök, hogy így alakultak a dolgok, a javamra vált a zenélés. :)
5/5 anonim válasza:
azért vagy most motiválatlan mert még nem találtál magadnak új célt, de hidd el ha majd találsz újra javulni fog a helyzet. addig is jól mondják az előttem szólók foglald el magad valamivel pl: haverokkal lógj, sportolj, esetleg valami hobbi, zene vagy akármi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!