Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szeretőnek lenni? Igazából miről is szól egy szeretői kapcsolat? Normális válaszokat várok! K*rvázásra r*bancozásra nem vagyok kiváncsi ha csak ennyit tudsz mondani akkor inkább tarsd magadban!
Ha mindenkinek "jó" így, neked, neki, a feleségnek- akkor csináljátok. Tapasztalataim szerint sokan csak a közös ház, gyerekek miatt nem válnak. A feleség sok esetben magasról tesz a férjére, szó szerint. Együtt vannak, hogy ne kelljen osztozkodni (ha a férj vitt bele többet, azért, ha a feleség, azért nem akarnak válni- tökmindegy).
Ilyenkor az asszonyt nem igazán alázza meg a megcsalatás ténye, mert szex. kapcsolat lényegében nincs is közöttük- sőt, talán ő is félrelép.
Ha te nem akarsz tőle többet, azt írod, akkor ez egy mondhatni "ideális" helyzet. Ráadásul vannak előnyös oldalai is: nem kell feladnod a függetlenséged.
De neked kell tudnod, én még ilyen helyzetben sosem voltam. :)
"de nem élnek jól"
Ebbe kapaszkodnak általában a szeretők.
Annyira rosszul élnek, hogy a pasi néha másokkal dug, de annyira azért jól élnek, hogy a pasi nem akar válni.
Milyen dolog szeretőnek lenni? Hiányt pótló! A feleségnek vannak hibái, vannak dolgok, amit nem ad meg, arra ott van a szerető. De még egy ilyen "nem élnek jól" kapcsolat is jobb, mint elválni és veled élni. Ha tudtad, hogy nős, ezt vállaltad, ne is akarj többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!