Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szeretőnek lenni? Igazából miről is szól egy szeretői kapcsolat? Normális válaszokat várok! K*rvázásra r*bancozásra nem vagyok kiváncsi ha csak ennyit tudsz mondani akkor inkább tarsd magadban!

Figyelt kérdés

2012. okt. 2. 16:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Van...de nem élnek jól...nem hiteget...mondta h nem fog elvenni feleségül mondtam neki h nem is kell...tisztában vagyok a dolgokkal...azt mondta amíg a felesége nem hagyja el addig mellette marad...elfogadtam nehezen de elfogadtam...feleségétől tudom h nem élnek jól és már nem nagyon bírja mellette...undorító ez az egész de valahogy nem tudok kiszállni ebből...:(
2012. okt. 2. 16:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenkinek "jó" így, neked, neki, a feleségnek- akkor csináljátok. Tapasztalataim szerint sokan csak a közös ház, gyerekek miatt nem válnak. A feleség sok esetben magasról tesz a férjére, szó szerint. Együtt vannak, hogy ne kelljen osztozkodni (ha a férj vitt bele többet, azért, ha a feleség, azért nem akarnak válni- tökmindegy).

Ilyenkor az asszonyt nem igazán alázza meg a megcsalatás ténye, mert szex. kapcsolat lényegében nincs is közöttük- sőt, talán ő is félrelép.

Ha te nem akarsz tőle többet, azt írod, akkor ez egy mondhatni "ideális" helyzet. Ráadásul vannak előnyös oldalai is: nem kell feladnod a függetlenséged.

De neked kell tudnod, én még ilyen helyzetben sosem voltam. :)

2012. okt. 2. 17:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Én nem kerülnék közelebbi kapcsolatba a lányával...csak lelkiismeretfurdalásod lenne.Feleséggel is beszélsz...hm...engem ez is zavarna.Ne filózz rajta annyit!Nem rombolsz te le semmi kapcsolatot.Az már romokba fekszik.Annyira szeretethiánya van a pasinak,ha nem te,jonne más...
2012. okt. 3. 13:56
 14/17 anonim ***** válasza:
71%

"de nem élnek jól"

Ebbe kapaszkodnak általában a szeretők.

Annyira rosszul élnek, hogy a pasi néha másokkal dug, de annyira azért jól élnek, hogy a pasi nem akar válni.

Milyen dolog szeretőnek lenni? Hiányt pótló! A feleségnek vannak hibái, vannak dolgok, amit nem ad meg, arra ott van a szerető. De még egy ilyen "nem élnek jól" kapcsolat is jobb, mint elválni és veled élni. Ha tudtad, hogy nős, ezt vállaltad, ne is akarj többet!

2012. nov. 19. 10:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Akkor jó, és kényelmes, ha csak szexre kell neked a fickó. Ismerek nőt, aki így volt szerető, aztán koppant, mert egy este a pasi beállított hozzá a csomagjaival, hogy "Képzeld, válunk!" :D
2012. nov. 19. 14:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szeretőnek lenni kényelmes. A napi gondokat problémákat nem neked kell megoldani, ha találkoztok csak a jó oldalát látod. Éppen ezért csalóka is. Mondják és igaz, hogy lakva ismerni meg a másikat!
2013. ápr. 14. 21:09
 17/17 anonim ***** válasza:
10:01 véleményem szerint inkább a gyerekek miatt nem gondolnak válásra; többnyire borzasztó érzés elvált szülők gyermekének lenni ...
2014. ápr. 22. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!