Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
együtt vagytok valakivel és egyik napról a másikra nem veszi fel a telefont ha hívjátok, az üzeneteikre se válaszol. majd kb 2 hónapra rá küldene egy üzit h reméli nem haragszol és találkozni szeretne veled, szexeltek utána ugyan ezt csinálná2012. okt. 2. 12:12
11/21 A kérdező kommentje:
de most már tudom :) köszike a felvilágosítást ;)
2012. okt. 2. 12:54
12/21 anonim válasza:
Hát, átalfele lettél baszarintva a palánkon.
13/21 anonim válasza:
Használd szexre a fickót, másra nem való. És nézd a jó oldalát- máskor nincs vele bajod ;D
14/21 anonim válasza:
Eszedbe sem jutott megkérdezni, hogy mit csinált 2 hónapig, csak felhívott és megdugott? Hát ne haragudj, de úgy ahogy vagy egy sajtos kiflit sem érsz... körülbelül :D
15/21 anonim válasza:
De, te vagy a hülye nem mi... Velem volt hasonló eset, de nekem a telefonokra reagált, pusztán amúgy nem akart látni, és találkozni. Egy hónap után töröltem az életemből, és ezt az egy hónapot is soknak érzem, mert kb 1 hét után rájöhettem volna, hogy mi a helyzet... Nemhogy totál semmi kommunikáció és akkor még szexelek is vele...
16/21 anonim válasza:
Hol lehet ilyen pasikat találni? Dekoratívban! Hozzám meg mind ragaszkodna, pedig eszem ágában sincs elköteleződni.
Időm se lenne rá, főleg míg ilyen hajtós, utazgatós melóm van. Én mindig le akarom pattintani őket, de ha olyat szedek össze, aki állítólag magától le szokott lépni, utána azt is alig tudom levakarni. :/
Mi a "titok"? :O
17/21 anonim válasza:
Én megértelek, én is megbocsátottam volna, de mivel ismét megcsinálta, többé én nem reagálnék, akármit is csinál. Keress olyat, aki megbecsül, és alig várja, míg újra láthat! Ja és ne legyél szomorú miatta, mert neked jobb, ha jobbat találsz, ő pedig elvesztette, aki igazán szerette.
18/21 A kérdező kommentje:
már találtam és nagyom boldog vagyok vele
2012. okt. 2. 16:16
19/21 anonim válasza:
Ha ma déltől találtál másikat, téged se kell félteni. :D (Nem feltétlenül negatív értelemben írom!)
20/21 A kérdező kommentje:
nem ma déltől találtam másikat
2012. okt. 5. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!