Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flower5874 kérdése:

Miért hazudnak a nők az orgazmusukról a párjuknak?

Figyelt kérdés

2012. okt. 2. 06:46
1 2
 11/17 MadameViciouse ***** válasza:
100%

Mert sok férfi nem érti meg, hogy lehet jó a szex orgazmus nélkül is, így Ők szinte elvárják, hogy a nő is elmenjen, különben úgy gondolják valamit rosszul csinálnak.

Nekem sincs orgazmusom minden esetben, de ilyenkor el is mondom a páromnak, de azt is, hogy attól élveztem a dolgot.

Néha azért látom rajta, hogy kicsit csalódott, pedig semmi oka rá, mert nincs vele hiba, imádom :)

2012. okt. 2. 08:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

#8-asnak:

Retrográd ejakuláció... sose hallottál még róla?

2012. okt. 2. 09:32
 13/17 anonim ***** válasza:
ragugliztam a retrograd-ra, az nem szinleles, az adott szemely nem tehet rolla
2012. okt. 2. 10:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy színlelés.

De mondhatja azt is, hogy biztos ez volt szívem, azért nem jött ki sperma, de elélveztem.

Így értettem! ;-)

2012. okt. 2. 11:08
 15/17 anonim ***** válasza:
41%

Az hazudik, aki szerint orgazmus nélkül is jó a szex... ok, jó, de a i-re a pontot az orgazmus teszi fel.

20/L

2012. okt. 2. 16:16
 16/17 MadameViciouse ***** válasza:
100%

Megengednéd, hogy eldöntsem nekem mi a jó?

Nekem jó a párom ölelése, ha simogat, megcsókol vagy csak rám néz közbe, élvezem, nem csak ezeket, a szexet is.Van, hogy nem sikerül az orgazmus, de a szexet tökéletesnek mondom vele.

Ahány ember annyi vélemény, csak el kellene fogadni, hogy nem mindenki úgy gondolkodik mint mi :P

2012. okt. 2. 16:36
 17/17 Snapette ***** válasza:

Természetesen orgazmus nélkül is jó a szeretkezés, mert az intimitás sokkal fontosabb, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy ha valakinek évekig nem jön össze, akkor úgy is jó. Mindössze annyit jelent, hogy szeretkezni a szeretett emberrel önmagában cél, és nem föltétlenül az orgazmus a cél. De megértem, hogy húszévesen nem így gondolod, meg nem is így érzed. Akkor még nagyon erős a hormonális késztetés az orgazmusra, igen, tudom, voltam én is húsz.

A kérdésre válaszolva: leggyakrabban tényleg azért teszik a nők, hogy a párjukat megnyugtassák, problémává akkor válik igazán, ha nagyon gyakori. Ha előfordul egyszer vagy kétszer, esetleg olyan esetben, mikor a férfi kicsit alatta érzi magát, akkor szép dolog, hogy meg akarják vigasztalni, és hatásos is lehet, de mindig hazudni róla butaság, mert akkor sosem lesz jobb a szex, ez tény. Van, aki azért hazudik róla, mert ritkán tud elérni orgazmust, ha egyáltalán, de nem akarja bevallani. Ugyancsak butaság, mert szintén magával tol ki a hölgy...

2012. okt. 4. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!