Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flower5874 kérdése:
Miért hazudnak a nők az orgazmusukról a párjuknak?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 06:46
2/17 anonim válasza:
Mert, mivel mindenben hazudnak, így muszáj ebben is.
3/17 anonim válasza:
Szerintem nem minden nő hazudik orgazmus terén!Aki eljátsza csak az szerintem nem lesz hosszú életű kapcsolat!A szex alap egy kapcsolatban és ha nem jó annak annyi!:)
4/17 anonim válasza:
Az enyèm nem hazudik meg mondja ha volt neki de azt is ha nem. De egyebkent egyszeru hogy kedvunkre tegyenek mert valdbe hogy jol essik ha szinleli de nem tutsz rolla nem?
5/17 anonim válasza:
két haverom is van, aki csak eljátszotta az orgazmusát.. azóta egyiknek sincs csaja.
szóval nem csak a nők hazudnak róla.
6/17 anonim válasza:
viszont minek kérdezi meg a pasi hogy "elmentél"? mert én sok fiútól hallottam már hogy ezt észreveszik ha a csajnak van..de ugyanakkor megkérdezi..akkor minek?
én is hazudtam már, de csak azért mert volt olyan amikor elmondtam hogy nem és letargikus lett és nem volt kedve semmihez..pedig az elején még elmondta hogy ő keni vágja mikor van egy csajnak , érdekes..utólag meg megkérdezi
7/17 anonim válasza:
Azért hogy a párjuk örüljön, hogy ki tudta őket elégíteni és ne legyen kissebbségi komplexusa.. Az már egy másik dolog, hogy pont az ellenkezőjét érik el ezzel és a szex nem lesz élvezetes a saját maguk számára, mivel így a pasi azt hiszi, hogy mindent a lehető legjobban csinál és semmin nem kell változtatnia az orgazmus érdekében
8/17 anonim válasza:
#5, elmagyaraznad kerlek hogyan jatsza meg 1 ferfi az orgazmust?
9/17 anonim válasza:
Utolsó: Baromi egyszerű.
Ha gumiban dugsz, a kutya nem figyeli, hogy bele élveztél vagy sem. Lehúzod mintha belecuccoltál volna.
Vagy fokozhatod a dolgot, hogy olyan óvszert veszel ami nem átlátszó.
Onnantól kezdve már elég egyszerű színlelni.
10/17 anonim válasza:
Hát én mikor gumiba sexeltem bnőm egyből megérezte, hogy elélvezek:DD Amugy nekem nem szokott hazudni, és nem is tudna, mert lehet érezni a mozgásán mikor elélvez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!