Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt még rajtam kívül más lánnyal, lehetséges egy lánnyal leélni az életedet férfiként?
Lassan 3 éve, hogy együtt vagyunk, "szabadon eresztettem" ezen a téren kvázi "elhajlási engedélyt" adtam neki, mert úgy gondolom mindenkinek megvan ahhoz a joga, hogy "világot lásson" főleg úgy, hogy én már láttam eleget (mellette is). Erről diplomatikusan hallgatok, lelkiismeret furdalásom is van, nem kérek nagy próféciákat a szerelem ezen őszinte részéről.
Egy éve élünk együtt, minden téren minden rendben csak ezen a fenti dolgon nem tudunk továbblendülni, pedig úgy érzem mindig mutatok újat és nagyon nyitottan beszélgetünk mindenről, ami a kapcsolatunkat érinti. Azt remélem, ha kiéli magát, akkor nyugodtan tudunk egymással tovább élni(, mint ahogy nekem is sokat segített az, hogy volt több viszonyítási alapom). Nyilván most azt remélem, hogy ő annyira szeret, hogy nem bírna más lánnyal együtt lenni, de ez álomvilág. Igazából csak ki akartam írni magamból, tehát csak értelmes hozzászólásokat kérek.
(Én 21 éves vagyok ő 20 éves.)
Lehetséges,de minek?
Elég kevés esély van rá,hogy találsz egy olyan lányt,aki nem ku*va-idegesítő-partiállat-idióta-nyafka-naív-éretlen.
Azt hiszem valami hasonlót szerettem volna hallani, köszönöm #5! Ha van még olyan akinek van hasonló tapasztalata szívesen meghallgatom.
Ezért gondoltam, hogy még a kapcsolatunk elején élje ki magát, hogy ne zárjuk el a hosszú jövőt magunk elől (+ ne házasság, meg x plusz gyerek után jöjjön ez a téma komolyabban elő...) Aztán ha úgy gondolja tud olyat találni akivel nálam jobban kijön, csak akkor köszönjünk el.
#6 Sajnálom, hogy így jött ki nálad a dolog, szerintem megfelelő nyitottsággal mindent meg lehet beszélni, bár én az elhagyástól való félelem miatt nem mondtam el neki + ez a férfi részéről egy örök fekete folt volna a pár közös életében (szerintem). Azóta engem sem érdekel más férfi rajta kívül.
Én lehetségesnek tartom. 25 éves férfi vagyok, nekem párom az első (első csóktól elkezdve mindenben), páromnak meg én vettem el a szüzességét. Lassan 4 éve vagyunk együtt.
Nekem nincs igényem rá, hogy más nőkkel is összeszűrjem a levet, ha vele is jól megvagyok, tehát egy ilyen engedéllyel sem élnék.
Viszont, ha ő akarná kipróbálni, akkor igaz rossz érzéssel, de belemennék. Még mindig jobb ha őszintén elém áll ezzel a problémájával és meg tudjuk beszélni, minthogy eltitkolja, és a hátam mögött folyik mindez. (Ha annyira érdekelné, így is úgy is megtenné, bár nem úgy ismerem, hogy ilyesmit kérne tőlem, vagy megcsalna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!