Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy a barátom kerül engem?
Mostanában úgy érzem, sokkal kevésbé lelkesedik, ha vele vagyok. Mivel másik városban tanulunk, igazán csak hétvégenként lehetünk együtt. Én alig bírom kivárni ezeket a napokat, minden nap felhívtam, hogy beszélgessünk, ő viszont soha nem keresett, kérdésemre arra hivatkozott, hogy tudom, mikor ér rá, az én időbeosztásom viszont változó.
Volt, hogy elutaztam hozzá munkaidőben csak egy estére-éjszakára, hogy kicsit vele legyek, de délután 6-kor, mire odaértem, már aludt, és egész este arra sem volt képes, hogy felkeljen köszönni.
Ha én vagyok nála, hétfő hajnalig maradok, ha ő van itt, lelép vasárnap délután. (hozzátéve, hogy én még a szüleimmel lakom, ő albérletben).
Már 4 éve együtt vagyunk, de csak nemrég költöztünk külön, szóval eddig ez nem volt probléma.
Amikor pedig velem van, minden olyan, mint régen, imádom őt, és úgy érzem, ő is engem. Csak ez a dolog bosszant. Vagy normális ez, és csak én akaszkodom rá? Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!