Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy férfiként a nemiszervem környékét gyantázzam?
csakmert borotválás után pár nap is megint nő és elvileg gyantázásnál pár hétig nincs gond vele
ha lehetséges milyen gyanta kell az ilyesmihez meg hogy hogyan kell?:D még életemben nem láttam gynatázást?
lehetséges. csak félúton majd ne hagyd abba a fájdalom miatt.
erre jó a kozmetikus - ott nem engedik abbahagyni. elég bolondul néznél ki féloldalasan:)
Off!
Talán azért mert nem csak mi nem szeretjük a kóbor szőröket a szánkba. =) De majd rájössz, feltéve ha olyannal ad össze az élet, aki bevállalja az orális szexet s emellett még őszinte is. Valakinél nagyobb a dzsumbuj az átlagnál, nem feltétlenül marad meg mindenkinél a serdülőkori szellős fanszőrzet. Plusz nyáron sokkal, sokkal kényelmesebb. Olyan érzés, mint mikor először cseréled le a fecskét az alsógatyára. Ja és persze, aki "írtja" azok többsége is csak a herékről teljesen, máshol csak rövidre.
Én a gyantát biztos, hogy nem vállalnám be, képtelennek érzem magam ilyesmire.
5-ös: dede, gyantázza csak le... :P
Legalább megérzi, mit várnak el a pasik alapból a nőktől :D
Egyébként a borotválást is felesleges marhaságnak tartom... de ha ő csupaszon szeretné, csak hajrá!
6-os, 8-as vagyok...
Már sorry, de a fecske is alsógatya... ahogy a boxer is, amiről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!