Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy férfiként a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lee12 kérdése:

Lehetséges hogy férfiként a nemiszervem környékét gyantázzam?

Figyelt kérdés

csakmert borotválás után pár nap is megint nő és elvileg gyantázásnál pár hétig nincs gond vele

ha lehetséges milyen gyanta kell az ilyesmihez meg hogy hogyan kell?:D még életemben nem láttam gynatázást?

2012. aug. 26. 12:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig 8-as...

Igen, észrevettem itt a gyakorin... én viszont egy maradi 39 éves vidéki csaj vagyok...

Alsónadrág, alsógatya: minden, amit a pasik hordanak, fecske, tapadós boxer, száras boxer..

Bugyi: a nők hordják: tanga, francia, hagyományos, pántos, bármi...

Tudnám, mi ezen a bonyolult...

Viszont a szőrtelenítéssel kapcsolatosan még mindig azt mondom, inkább csak rövidre nyírni, nem mindenkinek jön be a csupasz, plusz nem mindenki szereti...

Csupaszra max akkor, ha a pár mindkét tagja ezt preferálja...

2012. aug. 26. 13:31
 12/15 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok és ennyiben igaz.. érezzék azt a fájdalmat amit mi élünk át nők :D:D de esztétikai szempontbók és orális szexnél sem zavar ha szőrös... annak ott a helye...
2012. aug. 26. 13:53
 13/15 A kérdező kommentje:

én higénia miatt akarom

borotváltam eddig is de gondoltam gyantázásnál több hétig vissz se nő

de én nem akarok elmenni se kozmetikushoz se sehova hanem itthon akarom megcsinállni

epilátort meg nem tudnám hol tárolni nyiltan meg nem mondom meg ősőknek hogy epilálom a pö..ömet:D még melegnek nézek+ drágák az epilátorok

nincs ilyen gyanta bolta? vagy nincs olyan csik ami alapból ragad mert nem értek hozzá semennyire és úgy könnyebb ha már csak le kell szedni a fóliát fölrakni és letépni:D

vagy maradjak a borotvánál? mert árban lehet drágább a gyant de 4 hétig nincs gond borotvával viszont hetente kell és a borotva is hamar szétmegy a betapadó szörszálaktól amiket nem lehet kiszedni

gondolom van ilyen venus női nemiszerv gyanta az csak jó pasiknak is

2012. aug. 26. 14:09
 14/15 anonim ***** válasza:
89%

Még mindig 8-as...

Bármelyik illatszerboltban kapsz, és igen, ami a nőknek jó, jó a férfiaknak is...

De ugye azt tudod, hogy baromira fog fájni, és az első 1-2 alkalom után, amíg hozzá nem szokik a bőröd, le se tudsz majd ülni?

Mindenesetre szerezz be körömvirág krémet is, hasznos lesz utána. A használata egyszerű:

Lehet kapni hideggyanta csíkokat, a kezeddel felmelegíted picit, rásimítod a felületre, majd lerántod... van hozzájuk leírás...

De intim területen inkább a cukorgyantát javaslom, itt találsz róla leírást:

[link]

A lényeg: patronosat semmiképpen ne vegyél! Vagy hideg gyantás csíkokat, vagy olyat, amit melegíteni kell, és spalutával kell felvinni..

Ennél, és a cukorgyantánál is még melegen teszel rá textilból csíkot, és ha kihűlt, lerántod.

2012. aug. 26. 14:25
 15/15 A kérdező kommentje:

lehet marad a borotva:D inkább hetente szenvedek azzal mintsem tépem le a pöc.s..m környékét:D

de azért köszönöm a tanácsokat:)

2012. aug. 26. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!