Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintem a barátom túl sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem a barátom túl sokat fogdos. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
én egy 13 éves lány vagyok és szerintem a pasim a kelleténél többet fogdos. nem intim testrészre gondolok, de engem akkor is zavar! (nemrég ismerkedtünk meg) kérlek segítsetek! Mit tegyek???
2009. aug. 4. 09:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Az ölelgetés, simogatás hozzátartozik a párkapcsolathoz. Ha nagyobb társaság előtt csinálja, akkor szólj rá, hogy sokan vagytok, de ha csak kettesben vagyok, akkor tök természetes, akkor te nem vagy felkészülve még egy kapcsolatra.
2009. aug. 4. 09:07
 2/13 anonim ***** válasza:
hogyérted hogy sokat fogdos, milyen helyeken,
2009. aug. 4. 09:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első barátommal (14évesen) én azt is cikinek éreztem, hogy kézen fogva sétáltunk :) Hogyha nem a melledet/fenekedet/intim tájékot fogdossa, akkor ezzel szerintem nincsen baj, természetes hogy szeret hozzád érni, hiszen jártok, és jó esetben szerelemből. Talán csak még szokatlan neked ez az egész. Viszont ha ennyire zavar, akkor kérd meg, hogy ne mások előtt, vagy hogy tűrtőztesse kicsit magá mert neked gyors a dolog
2009. aug. 4. 10:00
 4/13 anonim ***** válasza:
50%

13 évesen...???? nem kellene 13 évesen pasizni ha nem tudsz semmit az egészről szerintem nem fogdos csak szeret a közeledben lenni hozzád érni...ha ezt nem fogadod el nem is szereted ugyhogy szerintem nyugodtan szakíts is vele

de gondolom a pasid is erőteljesen tini korban lehet szerintem még ő sem tud semmit csak élvezi hogy tapizhat egy lányt aki engedi magát...ENNYI

2009. aug. 4. 10:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt azért érzed zavarónak, mert egyelőre éretlen vagy a párkapcsolatokhoz, szívem. a felnőtt párok bizony tapizzák, ölelgetik egymást, sőt le is fekszenek egymással és nekik jól esik. (persze a kulturáltabbja nem nyilvánosan). várj még pár évet a testiséggel, addig maradj meg a kézfogásnál meg a puszinál.
2009. aug. 4. 16:43
 6/13 anonim ***** válasza:
én 16 vagyok és én felképeltem a volt barátom a villamoson. benyult folyton a ruhám alá. qrva anyját az ilyennek :S. (azért ne próbáld meg utánam csinálni hacsak nem egy papucspasid van aki már inkább mamusz ;))
2009. aug. 4. 17:35
 7/13 A kérdező kommentje:
köszi, mindenkinek! bár mondjuk én arra gondoltam hogy "nem hagy nekem szabad levegőt". persze jólesik hogy ennyire figyelmes, meg ennyire szeret a közelembe lenni, de alig van olyan percem hogy ne ölelgessen vagy ne fogná meg a kezem. és barátok között vagyunk, tehát ott vannak az ő barátai meg az én barátnőm, meg neki a pasija.
2009. aug. 5. 11:14
 8/13 anonim válasza:
35%

Talán megmondhatnád neki... -.-

Amúgy meg ha 13 éves vagy, akkor még LEGO-zzál, ne fiúzzál.

2009. aug. 5. 15:11
 9/13 anonim válasza:
Hogyha túl sokat fogdos elfostosodsz mint a kismacska !
2009. aug. 11. 19:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Nagyon kis naiv vagy. szted azért fogdos, mert figyelmes? azért taperol, mert nem képes féken tartani a szexhormonjait, és azon jár az esze, hogy minél előbb jól meg...son, kis buta.
2009. aug. 11. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!