Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszolyog tőlem a feleségem, mert mar 1 eve nem volt szex köztünk. Okok: stressz, gyerekek, mindenfele egyeb hulyeseg. Mit csinaljak, nagyon kivanom. Neha balhezik. Mondjam azt, hogy legkozelebb nadrág nélkül veszekszünk, vagy mi?!
Sajnálom, nekem több ötletem nincs. Ha válni akar valaki, az komoly dolog. Nem egy egyszerü párkapcsolati szakítás.
Próbálkozz még: vörös rózsák az ágyon, mikor a szobába lép. Forró fürdőt engedsz neki, gyertyákkal, pezsgővel. Számtalan módszer, légy kreatív :)
Ugyanez fogalmazódott bennem, de akkor nem írom le én is :).
Hogyhogy egy évig nem volt szex? Ez nagyon durva! Most már ne a szexen gondolkodj!
Megkérdezted,hogy miért jutott el idáig (válás),hogy ezt a döntést meghozta?Ezt kellene megbeszélnetek,úgy,h hagyod ŐT beszélni,és megértő vagy vele. Ha nem juttok semmire,érdemes lenne szakemberhez fordulnotok! Esetleg ezt is megmondhatnád neki. De mindenesetre ne veszekedjetek,azzal nem lesz megoldva semmi!
Vagy még valami! Hívd el egy romantikus vacsorára,a gyerekeket passzoljátok le! Mindenképp ezt látom elsőként helyesnek,mert ott nem fogtok veszekedni és ha sikerül megmozgatnod benne valamit,akár még egy jó szexel is végződhet az estétek. (ha neki sincs senkije,mert egy év azért elég hosszú idő...)
Hogy viselkedtél vele amiért Gyűlöl? Undorodik tőled???
Mi történt köztetek??????
Én is azt tanácsoltam volna pontosan, amit a 14-es hozzászóló, illetve lehetőség esetén párterápiát (aki pszichológushoz jár, az nem beteg/gyogyós vagy gyenge, hanem igyekszik különböző eszközöket bevetni az élete fejlődéséért...). Akár egymagad is megpróbálhatod, hogy elmész egy jó szakemberhez.
De sajnos az a helyzet, hogy vannak olyan típusú emberek, akik mindig csak a körülményeket hibáztatják, illetve másokat, és az életben nem néznének magukba.
Ugyanis egy ilyen helyzet kialakulásához pontosan két ember kell: Te és a a feleséged. Valószínűleg valamivel te is hozzájárulhattál a helyzethez, még ha esetleg nem is szándékosan, de ha ő a fenti típusba tartozik, akkor előfordulhat, hogy semmilyen külső behatásra nem fogja meggondolni magát. Mert mindennemű nyitás azt jelentené számára, hogy ő "aláveti magát más akaratának", tehát elveszti a kontrollt a helyzet fölött. Illetve hogy energiát kell fektetnie az önvizsgálatba, és változtatnia kell majd. Az ember ezt pedig nehezen viseli, mert elveszti a biztonságérzetét.
Nem tudom, ő ilyen-e, ezt csak eshetőségként írtam le.
Minden esetre a legtöbb, amit minden ember tenni tud az életéért - köztük Te is - , ha önmagán dolgozik, önmagát fejleszti, megvizsgálja az életét, a reakcióit, a félelmeit és érzelmeit, és igyekszik ezek össze-vissza rángató hatása alól felszabadulni. Nem másokért, magáért.
Ez pedig már önmagában hozhat egy kapcsolatban változást.
Nehéz ez a kérdés és együtt érzek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!