Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válasszak? A lehetséges szerelmet vagy a külföldi életet?
A problémám a következő: Tavaly decemberben eldöntöttem, hogy kimegyek külföldre szerencsét próbálni. Ez össze is jött.
Mikor kijöttem nem volt barátom. De volt valaki aki miatt mardtam volna otthon, ha azt mondja h velem akar lenni. De ez nem történt meg.
Májusban voltam otthon, találkoztunk, de akkor is ugy váltunk el hogy semmi.
Pár napja felvettem msnre, és azt mondta h belém szeretett. Meg ha decemberben otthon maradtam volna, akkor még mindig együtt lehetnénk.
Pár hét múlva megyek haza, és nem tudom mi lenne a helyes. Mivel ő lenne az első barátom, és nem tudom h ő e az igazi. Meg, hogy most miatta adjam fel az álmaimat.
Ti a helyemben mit választanátok?
(bocs ha nagyon össze vissza lett)
szia,
ne add fel az álmaidat!
Én nem hangulatromboló akarok lenni. De később megbánnád hidd el, ha nem arra mennél, amerre vágysz. Vele együtt leszel, amddig leszel. és utána? Miatta nem tettél meg semmit. Nekem, is ez volt. Bánok sok dolgot, amit azért nem tettem meg, mert nem akartam itthagyni a barátomat. Azóta már nem vagyunk együtt, de azok a lehetőségek már elúsztak. És ha annyira szeretett, akkor azt is megértette volna, hogy nekem más is fontos. Csak ugye a nők nem mernek lépni, mert ott a nagy Ő. Ha tényleg ő az, akkor majd szépen megvár. Most vagy fiatal, és a fiúk ráérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!