Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válasszak:a biztos jövőt vagy a szerelmet?
3 évig együtt voltam valakivel, már együtt éltünk. voltak problémáink.Végül azért döntöttem a szünetkérés mellett, mert nem vágytam a csókjaira, nem vonzódtam hozzá. Persze erről a párom is tett, mivel volt olyan hogy hónapokig nem szeretkeztünk, hiába próbálkoztam. teljesen kiborított ezzel a viselkedéssel. mellette rengeteget dolgozott, na nem mintha a megélhetésért tette volna( bőven elég lett volna fele ennyit dolgoznia)... Sok probléma volt, de ő igazán szeret engem és én is szeretem, de úgy érzem ez kevés. mindketten huszonévesek vagyunk. félek tőle ha már most idáig jutottunk hogy lehetne ebből akár házasság, vagy gyerek.
Maradjak egy olyan ember mellett, aki mindent megadna nekem, de szerelem,vonzalom nem igazán van, vagy merjek végre végleg szakítani és éljem a magam életét? hátha jön vki aki mindenben megfelel...?
A biztos jövőt választottam, most itt a szerelem, és már nem tehetek semmit...
El fog jönni hidd el!
az igazit keresd meg aki mellett mindent megkapsz amire vágysz. ez a pasi nem az. nem 20 év után érzel így hanem 3,ami elég baj.. legyél bátor,kezdj új életet! én megtettem és nem bántam meg!
33/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!