Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan is zajlik egy párkapcsolat kialakulása?
Sziasztok! Van egy kedves leány, táborba összeismerkedtünk. Igaz volt barátja, de már szakítófélben volt.
Ma találkoztunk este, beszélgettünk. Komoly dolgokat is elmondott, szinte személyes jellegűt. Szerintetek mik azok az apró jelek, hogy bejövök neki?
Valamint illet volna neki puszit adnom az arcára? ÉN elmondtam neki az érzéseimet neki, még korábban.. Az írta: egyenlőre csak barátként gondol rám, de a szívében vagyok már, majd az idő eldönti..
Remélem tudtok tanácsot adni nekem, köszönöm előre is 23 FFI
még mindig egy helyben állok, az a gond, hogy nem igazán tudok kettesben lenni vele, engem meg zavar, ha mások is vannak körülöttünk, pl suli, stb.
Mert nem igazán tudok személyes dolgokról beszélni vele... Vasárnap ha tudom elhívom randira, hogy van e esély a továbbiakban bármire is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!