Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan is zajlik egy párkapcsolat kialakulása?
Sziasztok! Van egy kedves leány, táborba összeismerkedtünk. Igaz volt barátja, de már szakítófélben volt.
Ma találkoztunk este, beszélgettünk. Komoly dolgokat is elmondott, szinte személyes jellegűt. Szerintetek mik azok az apró jelek, hogy bejövök neki?
Valamint illet volna neki puszit adnom az arcára? ÉN elmondtam neki az érzéseimet neki, még korábban.. Az írta: egyenlőre csak barátként gondol rám, de a szívében vagyok már, majd az idő eldönti..
Remélem tudtok tanácsot adni nekem, köszönöm előre is 23 FFI
Jó tippek érkeztek eddig,srácok. A bókolást valóban kihagytam a tippek közül,pedig fontos,csak ahogy írták előttem,nem szabad túlzásba vinni. Ha már bókolás: olyan dolgokat dícsérj meg rajta,ami nem feltűnő másoknak. Tehát ne ezerszer ellőtt sablonokkal dolgozz (szép a hajad, szép a szemed, jó a cicid:), hanem egyedi dolgokkal. Általános szabály,hogy minél jobb csaj az illető (és minél magasabban van az önbecsülése) annál kevésbé dícsérd a küllemét. Inkább az előnyös belső tulajdonságait emeld ki.
Amúgy egy páran félreértettetek,én nem írtam,hogy rontson valaki ajtóstól a házba,és úgy hívjon el egy csajt,hogy "tetszel oszt gyere". Arra utaltam,hogy nem szabad beleesni abba a hibába,hogy jófiúsan megjátszom,hogy csak barátkozni akarok,nem is érdekelsz,mint lány,áá,én nem vagyok olyan,a szex is csúnya dolog,nem akarok én veled olyat,fúj.
Itt elsősorban arról van szó,hogy a viselkedésed férfias,szexuális energiával telített kell legyen. Ami nem azt jelenti,hogy kapd le az első 5 percben,vagy hogy mesélj malac vicceket. Ez inkább hozzáállás kérdése.Az időjárásról is lehet úgy beszélgetni,hogy közben egyértelműen domináns férfi vagyok,és nem csak egy kisfiú,aki barátkozni próbál.
Ráadásul nekem az a tapasztalatom,hogyha egy srác elhív valahova egy lányt,és mindketten szabadok,akkor a lány egyből arra asszociál,hogy a srác akar tőle valamit,és ez randi.Tehát nem is kell ezt tagadni. Viszont az egész játék arról szól,hogy a lány rájöjjön,mennyire király a srác,és ő vágyakozzon a srác után. Akkor nem lesz olyan érzése, hogy "úgyis csak gerincre akar vágni"- ő fog vágyni erre, ha a srác mindent jól csinál:)
Így már érthető?
Ma O9:38-nak:
Teljesen igazad van,jogos,amit írsz. Kicsit olyan ez,mint valakinek szóban elmagyarázni,hogy kell biciklizni: nem megy,amíg ki nem próbálod. DE! Ha az ember sokat olvas a témában, és agyal rendesen,akkor rá lehet érezni a dolog ízére. Nem kell szerepet játszani, inkább saját magadból kell a legtöbbet kihozni.Itt csupán annyit tudok tenni,hogy néhány tippel közelebb segítem azokat,akik ugyanannak az útnak az elején járnak, amin én is elindultam egykor. A biciklizős példára visszatérve: elmondhatom Neked, hogyan érdemes kormányozni meg tekerni,de egyensúlyozni csak akkor tanulsz meg,ha kipróbálod és nem adod fel:)
Való igaz,hogy az idők kezdete óta a férfi az,akinek kezdeményezni kell,miközben a nőnek meg elég,ha csak szép (kis túlzással). Viszont éppen ezért Te férfiként bármelyik nőt megnyithatod,a nő pedig csak azokból válogathat,akik bepróbálkoznak.
A dolog nem arról szól,hogy én férfiként ezerféleképpen kell bizonyítsak egy nőnek,míg kegyeskedik igent mondani. Épp ellenkezőleg. Akkor leszel igazán sikeres a nőknél,ha bizonyítási kényszer nélkül tudod önmagad adni,mert tudod,hogy Te vagy az értékesebb.
Ja,és arra reagálva,amit a jó külsejú nőkről és bókokról mondtál:
Ez nem a "mai világ" terméke. Az átlagnál szebb nőknek régen is megvolt a választásuk,amelyet igyekeztek ki is használni,hogy a legjobb partnert fogják maguknak.
A legtöbb szép nő tudja magáról,hogy szép. Éppen ezért,ha sablonosan bókolsz, azzal csak egy leszel a 2O pasi közül,akitől ma már hallotta ugyanazt. És oké, hogy ez legyezi a hiúságát, de ezzel pont azt éred el,hogy számára csak egy arc leszel a sok közül. Márpedig ő olyat keres,aki nem átlagos, aki más,mint a többi. Ez az egyik.
A másik,hogy a nő genetikailag kódoltan a nála nagyobb státuszú férfit keresi. Tehát ha azért bókolsz,hogy bevágódj nála,már vesztettél is,mert az nyalizik,aki a gyengébb. Ha én bókot mondok,nem azért teszem,hogy a másik megkedveljen, hanem mert tetszik rajta valami,aminek hangot is adok- kitüntetés ez tőlem neki. Érted a különbséget?
Nagyon jól írod, minden mondatoddal egyetértek, profista vagy a témában. De ha bókol valaki, azt csak úgy teszi, hogy komolyan gondolja nem? Ha én azt mondom egy nőnek,hogy nagyon szép vagy! azt azért mondom, mert a tetszésemet fejezem ki, és mert őszintén is gondolom, és ezt vegye kitüntetésnek. mégis egy sablon vacaknak számít. Egyébként olyan ez, mint a zsaru aki a bűnöző fejével gondolkodik, a férfi ha tud a nő fejével gondolkodni, mintha a nő fejéből nézné saját magát, hogy neki kéne -e, nyerő lenne -e az egy jó módszer lehet. Csak ugye a nőknek más a beállítódottságuk, anyukáék máshogy nevelik őket zömében, meg mindenkinek más az ideálja is. Ezek a hogyan nőzz instrukciók sem illeszthetők rá mindenkire.
Vannak nők akik tipikusan a nagypofájú bunkó eléggé szexuálisan bejáratott fickókra buknak, vannak akik meg a szerényebb, halggatagabbakra, mert azokkal könnyebben megnyílnak, míg amazok meg ezeket tartják a lúzer kategoriának. Ott a nehézség, hogy amellett hogy kiismered, kitanulod a nőzés mikéntjét, amit kb. egy egyetemi kurzuson kéne oktatni tantárgyként annyira komplex, annyira sok gyakorltot igénylő tudomány, még emellett követelmény, hogy jó emberismerő is legyél, hogy tudd ,melyik nőhöz mi kell, és ráadásul tudj úgy rögtönözni mint egy Showman. Ez azért nem kispálya. Ezt jelenti az, hogy te nem egy vagy a 20 szintén rendes hozzáállású emberke aki szeretne valamit- közül, hanem a különleges. Az a nő, aki meg pont ezt várja, az kicsit olyan, mintha a túrúfejű szőszke herceget várná azon a nyamvadt fehér lován. Egyébként a mi a ciki, mi nem dolgon az utóbbi 10-20 év romantikus médiatermékei is sokat rontottak szerintem, a sok nő ebből tanulja, hogy mi kelljen neki, nem főleg a szimpátiára hagyatkoznak. Onnat szedik a kliséket. Csak ami egy Javier Bardemnek, vegy egy Jonnie Depp- Don Juanjának megy előadásmódban ,az nem biztos, hogy megy a nem szinészeknek is. Egyszóval az optimális, igényes kinézet még önmagában kevés a nőkhöz,lélekben nagyon fullosnak kell lenni.
Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat! Örülök, hogy válaszoltatok.
Igazából nem tudom, hogy mi van. Az első találkozón még nem szerettem volna nyomulni, igaz ismertük egymást, de csak a táborban, 1 hetet. Akkor volt barátja, szakítófélben volt akkor. Eltelt kis idő, újra összefutottunk. A suliban csak néha tudunk beszélgetni, engem zavar ha van mások előtte, miközben én próbálkoznék. Ma küldtem neki emailt, hogy újra elhívnám, de azt hiszem most többet fogok tenni és határozottabban a dologért, persze ésszerű határokon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!