Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyáron a barátommal nyaraltunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáron a barátommal nyaraltunk és ott voltak a szüleim is. Lefeküdtünk a barátommal és a szüleim rájöttek. Azóta mindent tiltanak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok a barátom is 16.Amióta a szüleim ezt megtudták mindent eltiltottak tőlem.Most mit tegyek?
2012. szept. 30. 16:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Azt megértem,hogy nem örülnek,hogy 16 évesen te már szét tetted a lábad,de én már azt sem engedtem volna meg,hogy együtt aludjatok,nem hogy együtt nyaraljatok,szerintem Ők rontották el,azzal,hogy nincs köztetek normális kommunikáció,bizalom,és,hogy túl hosszúra engedték a pórázt megijedtek most megpróbálják nagyon rövidre fogni.Nem jó megoldás,már megtörtént,ami az Ő hibájuk is,ezzel nem érnek el semmit,előbb kellett volna gondolkodni. Nincs más megoldás tessék velük leülni beszélni felnőtt módjára,ugyanis aki szexszel az elég felnőttnek érzi már magát akkor legyen felnőtt máskor is.
2012. szept. 30. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!