Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne megint béke itthon? A barátommal
lefeküdtünk, elmondtuk anyuméknak, de nem lett jó vége.
(bővebben lent)
Figyelt kérdés
15 éves Lány vagyok és 1 éve járok a 17 éves barátommal akivel nagyon boldogok vagyunk és nagyon imádjuk egymást.Félév után lefeküdtünk.(Ő volt nekem az első)1 hónapra rá úgy gondoltuk hogy elmondjuk anyuméknak...nagyon kiborultak megutálták a barátomat,és nem engedtek minket utána annyit találkozni,beszólogattak a barátomnak,és ő is megutálta őket,én pedig kezdek a szüleimtől eltávolodni a folytonos piszkálódás és undokoskodás miatt.A barátommal azóta sokszor lefeküdtünk,de azokat nem mondtuk el nekik,titokban tartjuk.Persze a barátom anyukája természetesnek gondolja ezt az egészet.Azóta rengeteget veszekedek a szüleimmel,és a barátom már nem is szeret hozzánk jönni, nem érzi itt jól magát.:(Egyszer voltam náluk és annyira jó volt, nem piszkáltak minket és jó fejek voltak... Már nagyon sok mindent megpróbáltam hogy jobb legyen a helyzet..mindig mondtam h üljünk le és beszéljük meg de ordítás lett a vége.Már nem érzem magam itthon jól emiatt, egyfolytában csak a vita és a cseszegetés. De a barátommal kitartunk egymás mellett,ugyanannyira imádjuk egymást mint amikor összejöttünk..sőt egyre jobban.Eljegyeztük egymást,elmondtam ezt a szüleimnek ..de nem veszik komolyan ezt a kapcsolatot.Nem értik meg hogy nagyon szeretjük egymást és sokáig szeretnénk együtt lenni. Szerintük az nem egészséges.Látszik rajtuk hogy azt szeretnék,hogy szakítsunk a barátommal,de nem fogunk,a barátom támogat mindenben és segít amikor már látja rajtam hogy nagyon kivagyok akadva. Szerintetek mit kéne csinálnom hogy jobb legyen a helyzet?
2010. aug. 31. 21:54
1/8 anonim válasza:
mutassátok meg anyudéknak, hogy csináltátok;)
2010. aug. 31. 21:55
2/8 anonim válasza:
már megint..
amugy ird le rövidebben,tudod ki fog olvasni 10kor egy regényt!
2010. aug. 31. 21:56
3/8 anonim válasza:
miert kellett elmondani? Szerintem idovel majd minden megoldodik de azon nem csodalkozom hogy egy szulo kiakad azon hogy a 15 eves lanya nemi eletet el. Nem akartalak megbantani de ez az igazsag.
2010. aug. 31. 22:00
4/8 anonim válasza:
Hát, a fiú szülei mit "veszíthetnek"? semmit... a te szüleid: esetleges abortusz, vagy egy nem akart gyerek felnevelése. Ráadásul csak 15 vagy. A fiú szüleinek könnyű! Szerintem ostoba vagy, ha emiatt a szüleidtől eltávolodsz. Nem ez a fiú lesz az utcsó barátod (99%), de szülőkből nincs több!
2010. aug. 31. 22:14
5/8 anonim válasza:
Megértem a szüleidet.15 évesen szex és eljegyzés.Bármit írhatok neked,úgysem fogod elhinni.Most a világ a szemét,amiért nem nézi jó szemmel,hogy 15 évesen a huszonévesek életét akarod élni.A lányos szülők ráadásul duplán ki vannak idegileg,mert ha baj van (terhesség) a lány biztos,hogy szív a srác pedig vagy vállalja a felelösséget vagy nem.
Nem azok a jó fejek,akik magasról leszarják,hogy mit csináltok.
2010. aug. 31. 22:17
6/8 anonim válasza:
Úgysem fogják megérteni egykönnyen, ha eddig nem sikerült...
Szerintem szép dolog, hogy őszinte akartál lenni a szüleiddel, és senkinek nem jó, hazugságok közt élni. Próbáld meg magad túltenni azon ami történt, esetleg még egy "esélyt adni nekik", magyarázd el, hogyha nem engedik meg hogy együtt legyetek, akkor mit szeretnének? Hiszen, ha megengedik ha nem, a vágyak úgyis ott vannak, és ők sem szeretnék ha az utcán csinálnátok... meg mond el, hogy védekeztetek, és hogy te szeretnél velük őszinte lenni, de így nem megy.
2010. aug. 31. 22:36
7/8 anonim válasza:
Egyrészről érthető hogy a szüleid vigyázni próbálnak rád, de azért nem kellene ennyire ellenségesnek lenniük ha látják hogy szeretitek egymást. Mégis meg kellene beszélned velük, esetleg hívd el a fiú szüleit is és mutassátok meg hogy komolyan gondoljátok. Az eljegyzés még talán korai, de ne hagyd hogy megromoljon a kapcsolat a szüleiddel mert még szükséged lesz a segítségükre, és nekik is rád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!