Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron a barátommal nyaraltunk és ott voltak a szüleim is. Lefeküdtünk a barátommal és a szüleim rájöttek. Azóta mindent tiltanak. Mit tegyek?
16 éves vagy, gondolom szeretitek egymást a barátoddal. nem értem mi a szüleid problémája ezzel? az oké, hogy féltenek, meg legszívesebben soha nem hagynák h felnőj, de ez nem így működik. azt sem ártana, ha megértenék, hogy minél jobban tiltanak valamit, annál jobban csinálni fogod.
állj eléjük teljesen komolyan, higgadtan, szedd össze a gondolataidat, és érvelj nekik a kapcsolatod mellett. ha kicsit is nyitottak, akkor megértik és elfogadják.
ha a beszélgetés sem segített, akkor már csak egy ötletem maradt.
gondolom ismered anyukád barátját? hívd fel, vagy vedd fel vele valahogy a kapcsolatot és meséld el neki a sztorit. kérd meg, h segítsen neked és beszéljen a szüleiddel. de legyen óvatos, ne árulja el, hogy TE kérted őt erre, mert berághat anyud. talán a barátnőjére hallgat, talán ő meg tudja győzni arról, hogy a világ legtermészetesebb dolga történik veled, amit nagy hiba tiltani!
Totál kretének a szüleid vagy református lelkészek vagy mi?
Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy megmutatod nekik a kiírt kérdésed alatti válaszokat. Ha egyszerűen látják, hogy senki sem tartja egészséges gondolkodásnak azt, ahogy ők gondolkodnak, akkor csak belátják, hogy bennük van a hiba! Egyébként ha megmutatod nekik, akkor üzenem apunak meg anyunak, hogy ott lett elrontva a dolog, hogy a jó szülő, az még az első alkalom előtt levezeti gyermekének a lehetséges veszélytényezőket, gondolok itt arra, hogy mindenképpen, minden alkalommal óvszert használjatok, az óvszert kivétel nélkül az aktus megkezdése előtt helyezzétek fel, mert előváladéktól is lehetsz terhes stb. Szóval nem arra kellene eszmélni egyik nap, hogy Uram Atyám, ezek dugnak, hanem felkészülni rá! Ez mindenképpen dráma egy szülő életében, ha a lánya elkezd szexuális életet élni, szóval nem megoldás a tiltás, hanem a megfelelő felkészítés, hogy a gyermekből ne legyen az a h.lye pics@, aki itt teszi föl a kérdést, hogy "szerintetek terhes vagyok?", hanem az, aki aktív szexuális életet él úgy, hogy a szülő totál nyugodt bír maradni, mert biztosan tudja, hogy a lánya éretten kezeli a helyzetet, nem csinál butaságot. Az eltiltás nem fogamzásgátlás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!