Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem, hogy jobban legyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja szakítottam a párommal. 3 évig voltunk együtt. Ő kihasznált szexuálisan, anyagilag, sosem foglalkozott azzal hogy nekem mire van szükségem. Csak nehezen sikerült szakítanom vele. Ő meg is mondta a végén, hogy csak azért volt velem, mert én megtettem érte mindent , és mivel nem egy jó pasi, mások még akkor sem lettek volna vele, ha ő az aki megtesz mindent. Szóval kényelmes voltam neki.

Rengeteget jár a fejemben az öngyilkosság. Csak azért nem tettem meg eddig, mert vártam, reménykedtem hogy rájön, hogy mégis nagyon kellek neki és szeret. Sajnos ez nem történt meg. Nem tartom magam semmire, nem tudok koncentrálni a munkámra. Nem telik mással az életem már 3 éve, csak hogy sírok minden nap. Úgy érzem, tönkrementem. Barátaim nincsenek, és nincs semmi, ami örömöt tudna okozni az életemben.

Mit tehetnék? Jó volna, ha valaki tudna nekem segíteni, akár csak tanácsokkal is.

Szabadidőm a munkám miatt alig van, hobbira meg anyagi okok miatt nincs nagyon lehetőségem. Sajnos azt is meg kell néznem, hogy milyen ételt vegyek, nem még hogy kifizessek egy kondi bérletet vagy táncórát. Sajnos azt érzem, hogy max. pár hetet bírok még ki és ha nem változik a helyzetem, megteszem amit már rég meg kellett volna. Elfogyott az erőm.

25 L

2012. szept. 30. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Depressziós vagy, átmentem már én is ezen, írtam privátot, ha gondolod írj vissza.
2012. szept. 30. 15:07
 2/6 anonim ***** válasza:

ez az amit nem értek a nőkben,egyszerűen hibás a logikátok

Ha tudod,hogy önző dög és kihasznált mi a fenének vágysz még rá mindig?Szeretsz szenvedni?

egyszer én is rádöbbentem,hogy kígyót melengetek a keblemen,közöltem vele,hogy soha többé nem állok szóba vele és még köszönőviszonyban sem vagyunk

két évig sírt utánam és keresett(3 évig voltunk együtt),sosem szántam meg egy cseppet sem

2012. szept. 30. 15:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy ő nem keres, nem szeret.
2012. szept. 30. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
örülj neki?
2012. szept. 30. 15:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak azon gondolkozom, hogy megadtam neki mindent, és mégsem kellek, akkor mit rontottam el?
2012. szept. 30. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:

lehet,hogy semmit sem rontottál el

vannak emberek akiknek semmi sem jó,olyan is van,aki csak rossz egyszerűen azért,mert ilyen a természete(de még mennyi)

2012. szept. 30. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!