Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt?
Van egy kolleginám, akivel hetente találkozunk munkában. Újabban azt veszem észre, hogy flörtöl velem. A hajával játszik miközben nevetve beszél, meg ilyenek. Nem komolyan, csak általánosan aranyos és kedves és vidám. Ez nem jelentene még semmit, szerintem sem, viszont azt mondta hogy általában nem ilyen szokott lenni, hanem zárkózottabb.
Az érdekes az, hogy neki is van párja és nekem is (hosszú ideje), és ezt mindketten tudjuk.
Szerintem csak szimplán jól esik az egójának, hogy még így is érdeklődik iránta valaki, vagy tetszhet valakinek. Gondolj csak bele: "érdekes vagyok annyira, hogy nem csak egy embernek tetszem. Neki is van párja, mégis felfigyelt rám. Jó nő vagyok." - gondolja ő, és ez tökéletesen ki is elégíti. Vagyis megvan a lelki békéje.
Nekem is jól esik, ha felfigyelnek rám párok, és talán még jobb érzés, hogy tudom, sose fognak megkapni, mert szeretem a párom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!