Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem a barátnömet, HELP?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a barátnömet, HELP?

Figyelt kérdés
Kb. 4 hete járunk és 2 hét után meg igérte hogy nálam alszik. De nem jöt le ki talált pár dolgot hogy most nincs ideje stb. A 4. héten el jöt amugy üres a lakás nálam és mikor el kezdtünk ösze melegedni ,le vetköztetem derékig és mikor a boxerihez nyultam el lökte a kezem kb 3. és igy nem let szex ha el jöt hozám aludni akor miért nem akart szexelni ? vagy mi baja lehetet ?

2012. szept. 30. 12:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

4 hete jártok, azaz ez már egy nagyon komoly és elkötelezett kapcsolat, és ahogy elnézem, a kommunikáció is a topon van nálatok...

szóval beszélj vele, kérdezd meg, egyébként elég valószínű, hogy még nincs rá készen..

2012. szept. 30. 12:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Minek sürgeted? Beszélj vele erről! Mennyi idősek vagytok?
2012. szept. 30. 12:48
 3/12 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy nálad alszik, nem szükségszerű, hogy szexeltek is. Lehet, hogy még korainak érezné, hogy lefeküdjetek. Megesik. Nem szabad erőltetned.

Amúgy, meg is értem, miért nem akar lefeküdni veled, mert ahogy kiveszem a szavaidból, nemigen tiszteled, és eléggé erre hajtasz.

2012. szept. 30. 12:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Az ottalvás miért egyenlő azzal, hogy szexeltek is? Persze lehet huncutkodni, de haladjatok lassabban, ahogy a lánynak kényelmes. Ha jól értelmezem, te már a 2. hét után le akartál vele feküdni. Elmondom neked hogy egy hosszú távra tervezett kapcsolatban úgy 2 hónapot várnak a szexszel. Ha igazán szereted a barátnődet, tartsd tiszteletben a tempóját. Hidd el, a szexen kívül mást is lehet csinálni, pl tévézhettek, beszélgethettek, vagy esetleg fellapozhatnátok párszor a helyesírási szótárat.
2012. szept. 30. 12:56
 5/12 A kérdező kommentje:
én 19 vagyok a barátnöm 17 de a barátomal járt régeb és vele jo párszol le feküdt, és gondoltam hogy le feküdne velem is egyböl
2012. szept. 30. 12:56
 6/12 Pixi3 ***** válasza:
100%
Szerintem a nyelvtantudásoddal lehet a gond... (mert szörnyű ahogy írsz)
2012. szept. 30. 12:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát öszintén én nem vagyok oda nagyon érte nem az a tipusu csaj aki nekem kelene de be jön mert jol néz ki ,jo a popoja jok a dudái az alkata nagyon be jön de az arca nem erösen jön be , szeretnék párszor szexelni vele a barátom szerint jo az ágyba csak kicsit félénk tipus :)
2012. szept. 30. 13:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

felejtsd el a csajt, te engem akarsz, remélem szereted a szadomazot, mert úgy kezdjük, hogy félholtra verlek egy helyesírási szabálykönyvvel

20L

2012. szept. 30. 13:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Akkor miért fárasztasz még minket?:D Döntsd el: Vársz, vagy nincs kamaty.
2012. szept. 30. 13:09
 10/12 anonim ***** válasza:
#8: It's made my day!^^:D
2012. szept. 30. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!