Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Átfestettem a hajam és most a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átfestettem a hajam és most a barátom kerül. Most akkor szakitani akar vagy mi?

Figyelt kérdés
Barnáról szőkére festettem a hajam múlthéten és azóta csak pár szót beszéltünk.Nem értem mi baja van.Segítsetek!!!
2012. szept. 30. 08:13
 1/7 ss88 válasza:
lehet nem áll jól neked a szőke erre gondoltál már? :S
2012. szept. 30. 08:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát de szerintem elkéne fogadni a döntéseimet.És már mondták többen is,hogy jól áll!
2012. szept. 30. 08:16
 3/7 anonim ***** válasza:
En is szoke akarok lenni most de a baratom eleg hulyen reagalt a dontesemre.de en azt vettem eszre h azert mert fel h meg jobban fogok kinezni mert eszrevettem h sunyiban mindog a szoke lanyokat bamulja es sztem neki az a kedvence persze e nem vallana csak egyszeruen lattam a felelmet az arcan.nekem meg regi almom a szoke haj csak.eddig nm mertem tesom miatt merth o eredeti szoke es.mindig vergodott h nekem nm lehet szoke hajam mert az utanzas meg stb de mar nm erdekel:D szerintem nagyon szep a szoke ha szepenmeg van csinalva.a fiuknak is a szoke hercegno az almuk:D am egyik bnommel is ezt csinalta a pasija aztan visszafestette a csaj barnara...kerdezd meg a pasid.
2012. szept. 30. 08:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát az lehet, hogy nem tetszik neki, de ha emiatt kerül - ahelyett, hogy mondjuk megmondaná, hogy mi van - akkor elég nagy tapló. Szerintem kérdezed meg, hogy mi baja van, lehet, hogy a hajfestéstől teljesen függetlenül van valami kínja, csak nem mondta el.
2012. szept. 30. 09:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha úgy változtattál magadon sokat (az merőben új frizura és az átszínezés annak számít), hogy meg sem kérdezted, az azt jelenti, hogy nem miatta változtattál.

Az mindegy, hogy más miatt-e, de a lényeg, hogy nem érdekelt, hogy tetszik-e majd neki. Tehát nem neki akarsz tetszeni. Nem neki, tehát bárki másnak. Nem számít neked, hogy tetszel-e a párodnak. Érthető?

2012. szept. 30. 10:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Mikor megismerkedtünk akkor is szőke voltam és megbeszéltem vele,hogy átfestetem.Először örült neki de mikor hazamentem a fodrásztól nagyon ellenséges volt és nemtudom mért hiszen először ő hozta fel,hogy festessem át!!
2012. szept. 30. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor meg hülye. Kérdezd meg, hogy mi baja van? Lehet nem is a hajad a gond!
2012. szept. 30. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!