Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak barátság vagy több annál?
Van egy lány akivel 2 éve ismerjük egymást. Egy suliba járunk sokat beszélünk, meg irunk is neten. Már többen hitték azt hogy mi járunk vagy legalábbis egyikünk szerelmes a másikba. Hát részemről nincs szerelem és szerintem benne sincs úgy gondolom, de erről nem sokat beszélgettünk. Nagyon jól el tudok vele beszélgetni és birom is őt de még soha nem éreztem iránta többet barátságnál. Már gondolkodtam én magam is ezen, hogy akkor ez csak egy sima barátság? Mert elvileg nem létezik lány meg fiú között. Mindenesetre én nem szerettem volna vele összejönni eddig sem és ezután sem és zavar hogy mindenki azthiszi hogy több van köztünk.
17/f
Szerintem több ez sima barátságnál!!
Amúgy ezzel a baromsággal,hogy fiú és lány között nincs barátság rohadtul nem értek egyet....fel is tudok hozni nagyon sok példát,de a legbiztosabbat is ezek közül...jómagamat!!! 21 éve ismerek egy lányt nagyon jó barátok vagyunk DE sosem akartunk egymástól többet,még csak nem is gondoltam arra,hogy lehetne köztünk valami és ő sem!! Szóval VAN barátság fiú és lány között!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!