Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy pasit a neten, beszélgettünk és nagyon bejön de sajna nagyon messze vagyunk egymástól és csak ritkán tudunk találkozni mit tegyek?!
Figyu! a Jövő mindkettőtökön múlik! Odaköltözhetsz hozzá megismered azt az oldalát is amit eddig nem láttál és vagy be jön vagy nem!Ismerek olyat aki a házasságából lépett ki egy ilyen netes kapcsolat miatt!Odaköltözött hozzá több 100km-re és hamar kiderült nem így gondolta a további életét!Most visszajött a városba és se házasság se új kapcsolat!
Sok sikert a döntéshez!
Én most is távkapcsolatban vagyok, 2-3 hetente találkozunk. Ha úgy adódik a szabadság mindkettőnknek, akkor egész hetet is együtt tudunk tölteni.
Csak akkor érdemes belemenni távkapcsolatba, ha biztos vagy benne, hogy ő kell neked, mindkettőtök részéről megvan a szerelem, és a bizalom is 100%-ig. Bizalom, szerelem, türelem és persze közös célok (pl. költözés, család stb.) nélkül szerintem halott a távkapcsolat. Én is csak ezért vagyok ilyen kitartó, mert ezt leszámítva tökéletes az egész kapcsolat, megbeszéltük a közös célokat és azon vagyunk,hogy meg is valósítsuk őket :)
Szóval gondold át, hogy mennyire fontos neked ez a srác :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!