Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka hogy egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka hogy egy fiú nem csinál semmit? (hogyan lehet közelébe férkőzni? )

Figyelt kérdés
Olyan lusta,hogy arra szó nincs,soha nem csinál semmit. Mindig mások csinálnak meg helyette mindent. Meg ilyen furcsaságai vannak,hogy nagyon későn kel fel,mindenhonnan elkésik. Mindig azt csinálja amihez éppen "kedve" van. Valószínű el van kényeztetve,ami önmagába nem is lenne baj. Csak nagyon flegma is,nem igazán lehet a közelébe férkőzni. Kritikus,ironikus és csípős megjegyzései vannak úgy mindenre. Eléggé magának való. Ami mégis tetszik benne,egyrészt h bejön(nem néz ki olyan jól,de valami szikra van bennem irányába),másrészt hogy nem jópofizós,hanem olyan őszintén mond mindent,vállalja önmagát,határozott,de mégsincs benne semmi erőltetett,olyan eredeti,nem műember. Viszont ami nem szimpi,h tényleg ha valamihez nincs kedve,azt nem csinálja meg,ezért eléggé negatív személyiség. Nem igazán nyílik meg,de amikor odamentem hozzá és beszélgettünk,kiderült ,h nem is olyan rosszfej mint amilyennek látszik. De hogy miért ilyen,erre nem tudok rájönni. Meg arra sem,hogy hogy lehetne kicsit közelebb kerülni hozzá,jobban megismerni. Egy ilyen pasi vajon mit akarhat,szereti meghódítani a lányt,vagy inkább hagyja,h mi lányok fussunk utána? Látszatra úgy tűnik,mintha senkire se lenne szüksége,mintha a fene enné a jó dolgát neki. Szerintem nem jó dolog,ha valaki ennyire ne csináljon semmit. Ez nem tetszik,h semmi munkamorál nincs benne. Erre azért kíváncsi lennék,h mi lehet az oka?

2012. szept. 29. 14:40
 1/5 aszomszedneni ***** válasza:
próbálj meg többet beszélgetni vele, hátha egyszer kiböki , hogy mi miatt ilyen.
2012. szept. 29. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:

xDDDDDDD

Teljesen leírtál engem.:D

Nem lehet,hogy én vagyok az a fiú? Hány éves?

Én azért nem csinálok semmit,mert lusta vagyok,és egyszerűen nincs kedvem,ha valakit ez zavar,hát nem érdekel, én ilyen szarok a világra típus vagyok,gondolom ez a csávó is ilyesmi. Nem lesz könnyű dolgod hozzá közel férkőzni.Én pl. nem állok szóba akárkivel,csak aki ösztönösen szimpatikus. Kényelmes ember vagyok ennyi az egész. A lányokat magam szemelem ki,és nem szeretem,ha nyomulnak rám. Lepattintom őket,azt cső. Szal ha nem vgy neki kiszemelt,akko nem pálya. Az ilyen mi fajtánk embert ne is próbáld megérteni. Egyszerűen sok pofont kapott valszg az élettől,és ezért lett ilyen. Kívülről hűvösnek és sokszor negatívnak látszunk,kimondjuk ami a szívünket nyomja,de valahol legbelül nekünk is vannak érzéseink,csk nem mutatjuk ki akárkinek. Nem rossz ember,az tuti,rengeteg szeretet van benne,csak rosszak a tapasztalatai,ezért vette fel ezt a "szarok a világra ,inkább nem csinálok semmit"védekezőpózt.

Sztem ne törődj vele,hogy ilyen! Legyél vele csak azért is kedves,és érezze rajtad,h kedveled,így ahogy van,ha más nem ettől tuti megnyílik neked. Meg fog lepődni,mert hiába mutatja h mennyire nincs szüksége e kedvességre,pont azt igényli a legjobban. Meg fog lepődni,ha így közeledsz hozzá,még ha nem is jössz be neki,ezzel tuti belopod magad a szívébe.

Sok sikert!;)

2012. szept. 29. 14:52
 3/5 wap93 ***** válasza:
Amit irtál abbol nekem az jön le hogy nem egy kertelös forma szoval kérdezd ezt meg töle. Bár szerintem csak annyit válaszolna hogy ő egyszerűen csak ilyen.
2012. szept. 29. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Olyan van hogy valaki nem csinál semmit de olyan szerintem nincs hogy nem is vágyik rá. Félig meddig magamra ismertem, nem tudom a választ a kérdésedre hiszen akkor valószínűleg én sem itt tartanék. :/
2012. szept. 29. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondom,ez csak egy álarc! Nehogy elhiggyétek ,h valóban ilyen. Egyszerűen őszinte,minden ami rossz tulajdonsága van,azt kimondja,mert neki így könnyebb. A jót meg szereti titkolni. Vagy csak annak mutatja meg,aki "megérdemli". Az emberek általában szeretnek jónak látszani,na a mi fajtánk ennek épp az ellenkezője,mi nem adunk a látszatra. Ennyi az egész. Sztem nincs semmi baj a sráccal. Egy látszatra hideg magabiztos ember lehet,tele szeretettel és érzésekkel,amiket persze jól eltitkol a világ elől.;))
2012. szept. 29. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!