Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kezdjek? Sehogy sem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek? Sehogy sem tudok a közelébe férkőzni!

Figyelt kérdés
Már tudom,hogy bír engem,vagyis azt mondta,meg hogy szerinte engem nem fog megunni!(mármint h csak barát ként,gondolom....).De hogy tudjam meg,hogy akar-e többet ő is,vagy csak én???Mert nem kérdezhetek rá!
2009. ápr. 19. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:

kezdemenyezz! csak meglatod hogy reagal

fatercosta

2009. ápr. 19. 23:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát az a baj,hogy én már szerintem eleget kezdeményeztem!
2009. ápr. 19. 23:21
 3/5 anonim válasza:
Szia. Hát sztem ne kertelj az a legrosszabb h ha csak halogatod,mert lehet közbe talal mast. szal en azt mondom h talalkozz vele es mond el neki mit erzel :)
2009. ápr. 20. 00:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz, hívd el valahova. De azt írtad h már kezdeményeztél, ebben az esetben viszont vagy nem vette észre, vagy nem úgy gondol rád és ezért úgy csinál mintha nem vette volna észre. És ha jóban vagytok szerintem megér egy próbát hogy finoman mondd meg neki hogy neked nem csak mint barát jön be. Ha így érez ő is akkor kezdetét veheti valami, ha nem akkor pedig ezzel nem fogod szerintem megrontani a barátságotokat.
2009. ápr. 20. 14:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyunk annyira régóta jóban!Csak pár hete!És nem úgy értem,hanem úgy,h én vettem fel MSN-re is,meg én jelöltem be myvip-en is!
2009. ápr. 20. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!