Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lehet kevésbé szimpatikus egy csaj ha nem az általános "lányszokásai" vannak (programozó, focizik, karatézik, gamer)?
Figyelt kérdés
külsőre átlagos, normális lányra gondolok.
például ha lenne két, külsőre, értelmiségre egyforma lány, az egyik ilyen, a másik egy általánosabb érdeklődésű, inkább az utóbbit választanátok?
2012. szept. 29. 01:37
11/13 anonim válasza:
Én örülnék egy teljesen gamer lánynak (mert ugye én is gamer vagyok,azaz gép mániás,lövöldözés meg ilyenek jól mennek,bejön a gamer lány)
Szóval most arra hajtok :)
12/13 anonim válasza:
én az 1.-t választanám, mert szerintem az még jó is ha egy lány focizik ,gamer,karatézik,programozó.
és mivel ezeket jó dolgok szerintem lehet nem szimpatikusabb 1 lány mert ha valaki a lányok közül ezeket csinálja az abszolút olyan ritka mint a fehér holló (de túl jó hogy igaz legyen) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!