Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom felpofozott?
Még a pasid kért bocsánatot????
Nyomi kis papucs lehet...
Apámat az első felesége megcsalta fél év után.
Két hét kórháza lett belőle
Az én barátnőm csalna meg, nem úszná meg ennyivel
kedves kérdező!
Rohadjál meg te!
" egy lányt soha nem szabad megütni, semmilyen körülmények között"
Ugyan, miért nem? Mert ezt mondják a tv-ben?
Szerintem nem kell vkit agyonverni, de azért egy-két maflást igazán megérdemel ha már ilyeneket csinál.
Különben meg azt miért nem említik azok, akik ennyire odavannak "h jajj ne üss meg egy nőt sem" h SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE CSALD MEG A HAPSIDAT???? ezen az elven is ki lehet állni sztem,legalább annyira mint az ilyen nőcskék mellett!!
Már maga a kérdésed is a pofátlanság netovábbja!!!
Arról már nem is beszélve hogy rohadjon meg mindenki aki nem dicshimnuszokat zengett rólad, éa az alávaló tettedről?????? ROHADJ MEG TE! POFÁTLAN RIBANC!!!
"Jajj Jajj, megpofozott a pasim, mert megcsaltam.". Örülj neki, hogy ennyivel megúsztad! Az biztos, ha velem csináltad volna, kitapostam volna belőled a harmadnapos szart is!
Ha az egyik fél megcsalja a másikat, akkor abba a kapcsolatba bele lehet szarni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!