Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korukban jön meg a lányok esze?
Ez a dolog kétirányú: van amelyiknek soha, van amelyiknek hamar. Szerintem 19-20 körül, de ekkor is nagyon labilis, mert van abban igazság, amit eddig elmodtak, hogy csak a külső, pénz, autó stb. (na én az ilyet gyűlölöm) Cserébe pedig, nincs szeretet, csak kihasználtság, viszont egyszer felüt neki, hogy anya akar lenni, akkor már egy olyat keres, aki vele marad. Annyira szánalmas ez a típus.
Nem azt mondom rögtön meg kell állapodni valakivel, de egy idő után már nem árt felnőttként gondolkodni az életkornak megfelelően, és nem azt nézni, hogy most a legdrágább vagy éppen divatosabb cuccokat hordja-e. De lehet, hogy valakinek ez a fontos.
Kevés az ellenkezőjét mutató lány, de azokat a messzemenőkig tisztelem.
"A normális lányoknak mindig van pasijuk"
még ilyen hülyeséget :) a normálisaknak sokkal nehezebb párt találni..mert aki csak fellibbenti a szoknyáját annak azonnal lesz pasija, de egy normális lány nem ezt teszi..annyi okos aranyos kedves barátnőm van, akik nem találnak barátot mert nem valami szépek..
"5000 köbcentis lamborghinivel jöttem"
traktor ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!