Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány éves korukban jön meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korukban jön meg a lányok esze?

Figyelt kérdés
Amikor már nem ezekkel a köcsög pávákkal hülyéskednek, járnak, stb... hanem a normális fiúkkal. f/16

2012. szept. 28. 19:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Majd ha lesz egy gyerek otthon és az apuka lelép:)) Nah majd akkor megjön az eszük. Kinek nem inge nem veszi magára:)))
2012. szept. 28. 19:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Én 17 éves lány vagyok, sosem tetszettek a "pávák". Sorozatgyártmányok. Számomra visszataszító, ha egy pasi pólója már lassan köldökig ki van vágva... nekem ez egyáltalán nem férfias. Lehet nyugodtan lehurrogni, de ez van. Az anyagiakról meg csak annyit, hogy a nálam gazdagabb pasik nem rúghatnak labdába, igaz, hogy mi szegények vagyunk, de azt akarom látni egy férfiban, hogy SAJÁT magának szerzi meg kemény munkával ami kell, nem pedig hozzávág az apja egy kocsit. Soha nem kezdenék olyannal, akivel nagyok köztünk az anyagi különbség, olyan mellett mindig feszengek.
2012. szept. 28. 21:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocsi, a kérdésre még nem válaszoltam. Kinek mikor. Szerintem 20 körül, de változó. Általában egy hatalmas pofára esés után kezdünk érni.
2012. szept. 28. 21:02
 14/20 anonim ***** válasza:

Ez a dolog kétirányú: van amelyiknek soha, van amelyiknek hamar. Szerintem 19-20 körül, de ekkor is nagyon labilis, mert van abban igazság, amit eddig elmodtak, hogy csak a külső, pénz, autó stb. (na én az ilyet gyűlölöm) Cserébe pedig, nincs szeretet, csak kihasználtság, viszont egyszer felüt neki, hogy anya akar lenni, akkor már egy olyat keres, aki vele marad. Annyira szánalmas ez a típus.

Nem azt mondom rögtön meg kell állapodni valakivel, de egy idő után már nem árt felnőttként gondolkodni az életkornak megfelelően, és nem azt nézni, hogy most a legdrágább vagy éppen divatosabb cuccokat hordja-e. De lehet, hogy valakinek ez a fontos.

Kevés az ellenkezőjét mutató lány, de azokat a messzemenőkig tisztelem.

2012. szept. 28. 22:26
 15/20 anonim ***** válasza:
Nők esze? Soha.
2012. szept. 29. 00:25
 16/20 anonim ***** válasza:
A sohával nem értek egyet, mert nekem sosem számítottak a fent említett dolgok. Én nagyon sokáig egy olyan fiút szerettem, akinek kb 2 felsője volt, meg 1 szobás házuk. Ez engem nem igazán érdekelt. Még sincs mellettem senki, mert csórik vagyunk, és nem vagyok se szép, se rib*nc. Akkor én is mondhatnám, hogy minden pasi hülye, de nem teszem. Nehéz dűlőre jutni, mert szerintem általában a normális emberek maradnak egyedül.
2012. szept. 29. 08:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Előző, nem azért nincs pasid, mert nem vagy se szép, se ribanc. A normális lányoknak mindig van pasijuk, függetlenül a szépségüktől, kivéve esetleg ha az egekben vannak az igényeik külsőre.
2012. szept. 29. 08:33
 18/20 anonim ***** válasza:

"A normális lányoknak mindig van pasijuk"

még ilyen hülyeséget :) a normálisaknak sokkal nehezebb párt találni..mert aki csak fellibbenti a szoknyáját annak azonnal lesz pasija, de egy normális lány nem ezt teszi..annyi okos aranyos kedves barátnőm van, akik nem találnak barátot mert nem valami szépek..

2012. szept. 29. 09:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Én mégis rengeteg csúnya lányt látok egész jóképű pasikkal. A barátnőidnek v van vmi "defektjük", v a hercegre várnak fehér lovon. Egy csúnya lánynak messze nincs annyira nehéz dolga, mint egy csúnya fiúnak, mert pasit fogni nemcsak szépséggel lehet.
2012. szept. 29. 09:47
 20/20 anonim ***** válasza:

"5000 köbcentis lamborghinivel jöttem"

traktor ;)

2012. okt. 17. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!