Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, válaszolnátok pár kérdésemre?
1. Mit értetek az alatt,hogy "gyerekes" egy lány?
2. Külső,avagy belső alapján választotok? Miért?
3. Mi a céljuk a fiúknak (15-17) egy párkapcsolatban? Csak arra kell egy lány?
4. Mennyire tetszenek a különc lányok,akik nem olyanok,mint az átlag? (nem festik magukat,nem hívják fel magukra a figyelmet)
1.én arra értem,hogy nem lehet vele komolyan viselkedni,beszélni
2.Első a külső.Mert ügy miért ismerkedjek olyannak aki nem is tetszik?Utána jön a belső.Megismerem,és csak utána döntök.
3.Általában igen.Szex a céljuk.
4.Az attól függ.Megjelenésétől és kisugárzásától.
19F
1.Az alatt azt értjük,hogy nem lehet vele komolyan beszélni például miért vesztünk össze és inkább elhülyéskedi vagy témát vált gyerekesen viselkedik láttál már gyereket...na úgy viselkedik.!
2.külső megfog belső megtart jó szex hozzá láncol de nem azért de belsőjét nem látom körülötte stb...megnézem tetszik akkor megismerem és belsője miatt megszeretem nem a külseje miatt!
3.én pont 17éves vagyok és több mint 1éve van barátnőm én szeretek együtt lenni barátnőmmel és mindig vele lennék ha lehetne nem azért vagyok együtt velem mert szexelni akarok vele (1hónapja nem szexeltünk hosszú történet) én komoly kapcsolatott akarok !
4.én nekem pont olyanok jönnek be akik természetesek.mondjuk barátnőm pont nem olyan de kibszott jól lehet vele hülyülni meg minden. :)
17F
1. Aki gyerekes gondolkodású, mind a párkapcsolatban, mind egyéb tekintetben, aki anyucin lóg, nem úgy gondolkodik, mint egy érett nő, hanem mint egy iskolás gyerek. Plusz nekem a tapasztalatlanság is ide tartozik meg a naivitás.
2. Mindkettő fontos, de más-más arányban. Mindenki számára más ez az arány. Nekem elsősorban a belső az, ami megfog, de azért ha riasztó a külseje, nem az esetem, akkor nem pálya a hölgy.
3. Habár elmúltam ennyi idős, erre is csak azt tudom mondani, hogy változó. Van akinek csak "arra" kell, más már ennyi idősen hosszútávú kapcsolatot akar, megint más csak flörtölget, örül, hogy van valakije. Olyat kell kifogni, aki a te céljaidnak megfelel.
4. Ez is egyedi ízlés kérdése. Nekem speciel nagyon bejönnek az ilyen lányok.
1) Hát az pl. aki csak állandóan vihog nem lehet vele rendesen dumálni, nem érett még... most nem arról van szó én is szeretek hülyülni de az más :D
2) Mindkettő... érted nem fogok összejönni egy lánnyal aki nem teccik bármilyen rendes meg jófej is :D Meg ugyanígy fordítva is... mind2 kell hozzá.
3) NEM, dehogy. Én pl tökre örülnék annak ha lenne egy lány akivel csak úgy összebújhatnánk átkarolhatnám tudom h szeretjük egymást megbízhatunk egymásban és ott vunk egymásnak... persze a szex is fontos de nekem az érzelmi része sokkal fontosabb.
4) Hát attól függ miben különc :D Aki nem festi magát, nem hívja fel magára a figyelmet, hát az ilyen szürke egér típus hogy mondjam... nem az h nem teccik csak 1xűen vhogy eltűnik a többi mellett és hiába lehet h tökre összeilletek nehezebb észrevenni és így kisebb az esélye... rem érted. Szal sajna ma már a szerelemben is marketingelni kell magad túl nagy a választék mind2 oldalnál és nem fognak észrevenni ha nem csinálsz semmit, max. azok a fiúk, akik "megmaradtak", mert a többinek nem kellettek...
Am az nem baj egy lány különc, én az ilyen elvont kreatív művésztípust szeretem köztük meg aztán van pár igazi különc :O De az tök jó ha van benne vmi egyedi. Csak hát ha eldugja az egyediségét, akk nehéz észrevenni :D
16/F
1. Ha pl. nem lehet vele komoly dolgokról beszélgetni, csak a bulikról és vidám dolgokról, vagy ha végig viháncolja a randikat, stb.
2. Rövid távon külső, hosszú távon belső. Én már több szép lányt hagytam ott egy átlagos kinézetű, de rendkívül vonzó lányért, akivel öröm volt együtt, még csak sétálni is. A szép de buta/flegma/rosszindulatú/stb lányokat 1 hónap után megunják a fiúk.
3. Miért csak a szexre kellene? Miért, a lányok csak dugni akarnak? Van ilyen is, olyan is. Hülye az a lány, aki olyan fiúval jár, akivel csak kefélni lehet!
4. Miért az a különc, aki nem festi magát? Az a különc, aki pl. ejtőernyőzik. Ez szerintem érdekes és vonzó. De azért nem lesz valaki érdekes vagy érdektelen, mert festi vagy nem festi magát.
Gyerekes az, aki nem veszi komolyan a dolgokat, folyamatosan humorizál azzal is, amivel nem kéne, idiótán viselkedik.
Külső megfog, belső megtart, sablonos, de igaz. Ha jó a külseje, de hülye, primitív, akkor nem állok vele szóba, viszont ha egyáltalán nem vonz, akkor sem.
Nekem már 16 évesen is hosszútávra kellett egy csaj.
Mindegy milyen, csak fogjon meg és ne legyen antiszociális, depis.
1. Ha egy alap témán egy fél órát tud vihogni a szuperkompjúter fejű barátnőivel, akiket aszerint választ, hogy egyforma nadrágba mennek hétfőn iskolába.
2. Mindkettő, mert valami fel kell keltse az érdeklődésem másod sorban azért a minimum passzoljon a gondolkodásunk igényeink, stb.
3. Nos én rég voltam 17 esztendős, de megmondom őszintén igen a szex az egyik legfontosabb(le lehet pontozni) alappillér. 17 évesnek meg pláné.
4. Ha valami nem átlagos az alapból furcsa, ha furcsa azt megnézi megbámulja az ember rá akar jönni mi a nemhétköznapi benne. Na ezzel mink fiucskák is eképp vagyunk.
Kezétcsókolom, 23/ F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!