Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szeretem Őt. De ő csak barátnak néz engem. Mit tegyek? :S
Van egy lány az osztályomból. 2-3 hónappal idősebb nálam. Én szerelmes vagyok belé. Éjjel-nappal rá gondolok, nem tudom elfelejteni...
Nagyon jó barátok lettünk és vagyunk is, és engem kért meg, hogy segítsek összehozni őt a volt pasijával. Én igent mondtam:S nem kellett volna?
Megőrülök érte! Alig várom a hétköznapokat, hogy láthassam.
De nem merem elmondani neki, hogy mit érzek, mert nem is a visszautasítástól félek, hanem attól, hogy így ő máshogy nézne rám mint eddig, és romlana valamilyen szinten a kapcsolatunk...
tanácsot nem tudnátok adni??
16/F
Az egyetlen megoldást nem akarod,de azért segítsünk...
Ez kb olyan mintha kiírtad volna hogy szomjas vagy de inni nem akarsz, valaki adjon tanácsot.
Mondd el neki!
Ez esetben dönts, hogy a két rossz közül melyiket választod...
Ha nem vallod be neki, lehet hogy még hónapokig fogsz emiatt szenvedni. Ha veszed a bátorságot és elmondod neki, mi a pálya, egyrészt sok idegeskedéstől kíméled meg magad, másrészt az is lehet, hogy pont te leszel a nyerő. Ha meg netán mégsem jönne össze, és nem beszélnétek többet, az meg azt jelenti hogy barátként nem is kedvelt téged igazán.
Nekem is van egy nagyon jó lánybarátom úgy két éve, körülbelül mindent tudunk egymásról. Persze, hogy egy idő után elkezdtem többet érezni. El is mondtam neki, ő pedig szépen elmagyarázta, hogy nem szeretne járni velem, de barátként nem akar elveszíteni. Azóta szinte az összes hálószobatitkát is tudom :D
Na és mi van ha nem fog úgy tekinteni rád? Akkor amúgy sem lenne esélyed nála, így felesleges vele foglalkoznod.
Én szerintem mondd el neki valahogy frappánsan a dolgot.
Pl mittomén.. filmbelien.
-sajnos nem tudok segíteni az exeddel való összejövetelben
-miért
-mert szeretlek
vagy valami hasonló :)
Koyokahn tökéletesen mondja :)
Én elolvadnék egy ilyen gesztustól :)
legyen akármien a pasi :)
ez a legjobb megoldás :D valami romantikus és mégis konzervativ :) szellemes és mégis aranyos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!