Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lanyt akit regota ismerek megszeretnek kapni. Nagyon szeretem ot de o engem csak baratnak tekint. Valaki tud segiteni? Kerem
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 22:06
2/10 simizucyka válasza:
Nagyon sokszor megtörténik ez a helyzet.Mindenki tudja, hogy egy nagyon szoros barátságban előbb-utóbb valaki többet fog érezni.Ha igy is akarja a barátságot, akkor ő is érez valamit!
3/10 anonim válasza:
sztem tudja a lány,ha csak barátnak tekint húú akkor nehéz dolgod lesz
ha igy is akarja a barátságot, akkor ő is érez valamit!
ezt ugy érted hogy ha tudja hogy szereti a srác és igy is akarja a barátságot? ha erre gondoltál hát akkor sztem nem feltétlenül
4/10 simizucyka válasza:
Mi nők tudunk önzők lenni.Szükségünk van a törödésre, de ugyanakkor mint férfi nem érdkel.Inkább útjára engedni vagy magad mellett tartani?Felmerül a kérdés.Kinek az érdekei dominálnak.Ha nyiltan a szemébe mondod én töled csak barátságot akarok semmi mást akkor jó esély van, hogy nem fog keresni, viszont ha napról napra adsz egy kis reménysugarat nem tud elengedni.
6/10 anonim válasza:
Mint közismert, ebből a helyzetből nehezebb továbblépni, mintha most találkoztál volna vele először.
Itt már csak olyasmikben reményekdhetsz, mint pl. egy előléptetés, drága autó, nagy ház vásárlása vagy más társadalmi előrelépés, ami jelentősen felértékel a nő szemében, és akkor hirtelen rájöhet, hogy mindig is szerelmes volt beléd.
7/10 anonim válasza:
Nézz ki jobban! Más esélyed sajnos nincs.
8/10 A kérdező kommentje:
Nincs ennekem bajom sem a kulsommel sem a szovegemmel.Viszonylag eleg vonzo pasi vagyok.Neki megfelelo.De nemtudom mit tegyek.Jo baratbol akarok pasi lenni es nemtudom hogykell.Ebben tud segiteni valamejk csaj?
2011. dec. 15. 18:09
9/10 anonim válasza:
Ha neki megfelelő lenne a külsőd, akkor nemcsak barátnak tekintene.
10/10 anonim válasza:
"Viszonylag eleg vonzo pasi vagyok.Neki megfelelo."
Nem vagy megfelelő neki, mert csak jóbarát vagy.
Gyűjts sok pénzt, akkor majd megfelelő leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!