Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összeillünk?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel elég hasonlóak vagyunk belsőleg,hasonló dolgokat szeretünk és az érdeklődésünk is elég sokmindenben egyezik,külsőleg is én 190/80 barna haj és szem ő kb 180/60 barna hosszú haj és szem,korba is csak 3 év van köztünk ő 18 én 21.2012. szept. 28. 09:20
11/14 anonim válasza:
De szeretem az lyen értelmetlen érdéseket!!!
12/14 anonim válasza:
Szerintem, akkor és csak akkor illetek össze, ha kompatibilis a párzószervetek egymáséval. => Axióma: Összeillik két ember, ha a nemzőszervük fizikailag kompatibilis egymáséval.
13/14 anonim válasza:
mivel ez a kérdés felmerült benned, szóval NEM illetek össze!
Normális egymást szerető párokban nem merül fel ilyen, hogy ő jó e nekem, összeillünk e, mit gondolnak rólunk vadidegenek kiknek lesz@rjuk úgyis a véleményét.
14/14 anonim válasza:
Leírod mindkettőtök külsejét, köbö hogy néz ki... Most komolyan azt hiszed, hogy a kapcsolat jövője ezeken a látszatdolgokon múlik?
21 ÉVESEN ezt komolyan meg kell kérdezni? Azt hittem max 14 vagy. Nőj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!