Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeillünk? KÉP.

Figyelt kérdés

Itt a link: [link]

Rengeteg olyan véleményt kaptunk már hogy egyáltalán nem illünk össze így első ránézésre..( 2 éve vagyunk együtt..). Tényleg ennyire visszataszítónak tűnünk?

2012. aug. 8. 09:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

de mit foglalkoztok másokkal? lehet hogy irigyek, vagy unatkoznak...ezer oka lehet hogy miért mondanak ilyeneket...ha ti szeretitek egymást akkor nem tök mindegy???

L22

2012. aug. 8. 09:36
 2/14 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet kép alapján megmondani. Ismerni kéne titeket, hogy milyenek vagytok, stb. és azután alkothatnánk véleményt , hogy összeilletek-e. De ha így csak a képet nézem, hát nem tudom miért mondják, hogy nem illetek össze. Szerintem nincs gond. De ha boldogok vagytok, akkor meg ne érdekeljen mások véleménye annyira.
2012. aug. 8. 09:39
 3/14 okoska31 ***** válasza:

már bocs, de ez hogy merült fel benned, hogy megkérdezed. Nem tudom melyik vagy - csak sejtem, hogy a lány, de ha a másik már 2 éve veled van, akkor valószínűleg kellesz neki.

Gondolom "jó szándékú" "barátok" tesznek ilyen véleményeket. Tippre a párod kell(ene) nekik, és hát valahogy szét kell választani titeket feltűnés nélkül -arra pedig nincs jobb, mint kételyt ébreszteni az egyik félben.

Szóval ne foglalkozz másokkal, ha szeretitek egymást, akkor mit érdekel?

2012. aug. 8. 09:46
 4/14 anonim ***** válasza:
Inkább hagyjuk!
2012. aug. 8. 09:47
 5/14 anonim ***** válasza:

hát nem azért de sztem sem illetek össze

de úgy látszik te is kételkedsz benne, mert ha nem így lenne akkor nem érdekelne, hogy mások mit mondanak.

2012. aug. 8. 09:55
 6/14 A kérdező kommentje:

Teljesen igazatok van kivéve utolsó kettőt..:)

Csak az zavar hogy egyszerűen nem kapok arra választ hogy miért ne illenénk össze.(KÜLSŐLEG)? Szétválasztani meg senki sem tud boldogok vagyunk..úgyhogy nem fogok ezentúl se adni a rosszakaróim véleményére.

2012. aug. 8. 11:02
 7/14 anonim ***** válasza:

Nincs arra képlet, hogy néhány pixel, egy állókép alapján megmondjuk, összeilletek-e. Ehhez a viselkedést, egymáshoz való hozzáállást kéne látnunk.

21F

2012. aug. 8. 11:17
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
a külső az tök mindegy...én alacsony vékony vagyok a párom magas maci...na és? :)
2012. aug. 8. 11:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem meritek megmondani neki, hogy nem illenek össze?! Mert ez tényleg így van első ránézésre. És ha mindenki ezt mondja, akkor ezen el kellene gondolkodni. Amúgy is még fiatalok vagytok. Rengeteg párkapcsolatotok lesz még.
2012. aug. 8. 12:55
 10/14 anonim ***** válasza:

ma 12:55

akkor fejtsd ki mi a baj velük....?!

2012. aug. 8. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!