Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak, vagy nekem van igazam?
Figyelt kérdés
Részegen elkezdett nekem irogatni neten, de nem értem mit akar mondani,mert félre irogat... mondtam neki, hogy pihenjen le. erre elhordott minden k.rvának. Szerintetek?2012. szept. 27. 23:00
11/13 anonim válasza:
Jogosan vagy felháborodva, de sztem várd meg a holnapot. Mert emlékezni tuti nem fog rá. Dugd az orra alá, milyen csevejt folytattatok, aztán majd meglátod a reakciójából, érdemes e az ügyön rugózni... Egyetértek az előttem szólóval: nem válóok, de tudja, érezze, hogy hülye volt.
12/13 anonim válasza:
Na és holnap add a tudtára, hogy ma kétszer volt veled bunkó: először és utoljára. Még egy esélye nem lesz soha többet.
Amikor még ifjú lányka voltam, volt hasonló kapcsolatom. A végén mindenért én lettem leb.szva, ha valamit nem a volt barátom elképzelése szerint tettem, akkor leüvöltötte a fejem. Aztán egyszer megkérdeztem, hogy a volt csajaival is így üvöltött-e. Mondta, hogy nem, ők nem hagyták....
13/13 A kérdező kommentje:
12-es, ez elég tanulságos volt, amit írtál! Köszönöm Neked, és persze mindenki másnak is! Rendesek vagytok!
2012. szept. 27. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!