Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen férfiról? Elsősorban lányoknak szól a kérdésem.
Őszintén, én sosem kezdenék egy ilyen férfival :))Mármint, van egy csomó jó tulajdonságod, amit nagyon lehet értékelni, de egy ilyen antiszociális, visszahúzódó élet - hát, nekem furcsa.
És nem azért, mert hamis, illuzionista boldogságban élnék (ne haragudj, de ez csak amolyan "savanyú a szőlő" megszólalás, mihelyst kiemeljük az írói környezetből), hanem mert itt egy a gyönyörű, nagy, csodálatos világ és azzal, hogy otthon ülsz, olvasol és ennyi, ugyan mit fedezel fel belőle?
Félreértés ne essék, én is imádok olvasni, órákig tudok, sőt a munkám is az írás, de emellett eljárok szórakozni, egyszerűen imádom az embereket, a tömeget, szeretem a városi éjszakákat,egy jó forraltborozást a barátaimmal az adventi vásárban, imádom a karrierem (persze, mivel írok, nekem ez család mellett is bőven megvalósítható, nem kell választanom), odavagyok azért, ha idegenekkel beszélgethetek - szóval, valahogy majdnem pont az ellenkeződ vagyok. A lényeg annyi, hogy mindent mértékkrl kell csinálni.
És huh...egyszerűen nem értem, hogy lehet, hogy itt ez a rengeteg nagyszerű dolog, és valaki ne akarjon a részese lenni. Nem baj, vagy ilyesmi, csak az én szememben egy FÉRFI részt vesz a világ folyásában.. ;)
Én majdnem ugyanez vagyok és én is 22.
Pont ezért mondtam le a párkapcsolat lehetőségéről,könnyeb így hogy nem tudom milyen.Valaki írta hogy az ilyen nem tud megvédeni, hát pedig pont az ilyen halna meg a védelmedben.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Tényleg érdekes látni a különböző érveket-ellenérveket.
Egyébként nem tartom magam "szobanövénynek" szeretek utazni, uszodába is évek óta járok. Viszont sokkal szívesebben sétálok egy tóparton, vagy erdőben mint mondjuk,hogy elmenjek nagyáruházba vagy a piacra és szórjam feleslegesen a pénzt valami szarra, amire azt mondják, hogy szükségem van rá...És sokszor nem is pénz kérdése, hogy nem költekezek, egyszerűen nincs rá szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!