Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen férfiról? Elsősorban lányoknak szól a kérdésem.

Figyelt kérdés
nem dohányzik,nem alkoholizál,utál bulikba járni,gyűlöli a TV-t(pontosabban ami benne megy),utál veszekedni,szeret olvasni,imádja a zenét(igényeset),hűséges,többre tartja a belső értékeket,nem karrierista inkább családcentrikus,utálja a tömeget,olykor társadalomellenes,visszahúzódó,szereti a rendet,olykor keveset beszél,figyelmes,őszinte,nehezen épít ki kapcsolatokat,nincs sok barátja...

2012. szept. 27. 20:49
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Természetesen én sem hanyagolom el a külsőmet. Csak számomra nem ez a legfontosabb. Egyébként volt már egy 2,5 éves kapcsolatom, és nem egy lány szeretett volna tőlem ezt-azt, de én a komoly kapcsolat híve vagyok. Én például tökre elképzelhetetlennek tartom, hogy olyan valakivel feküdjek le, akit nem szeretek. Jah, mielőtt mindenki azt hinné, nem vagyok vallásos.
2012. szept. 29. 09:45
 22/33 A kérdező kommentje:

rainbow29 válasza:

"Ezek a tulajdonságok,amiket leírtál,mind szépek és jók,de általuk lehetetlen lenne egy embert meghatározni.Mert igazából lehetsz te az a fajta,aki üres frázisokat puffogtat és kizárja inkább a világot,mert túl jónak tartja önmagát ahhoz ,hogy benne éljen. Viszont lehetsz te az is /és én erre tippelnék/,aki tudatosan nem engedi be azt a sok negatív,tömegmanipulációs idiotizmust,ami a tv-ből sugárzik,helyette inkább elmélkedik vagy olvas."...

Nagyon jól látod a dolgot. A kettő közül vagyok valamelyik. Virtuális úton lehetetlen egy embert meghatározni. Mindenki azt írhat, amit nem szégyell. Ezért hiteltelen az interneten történő párkeresés például.

2012. szept. 29. 10:10
 23/33 anonim ***** válasza:

Annyira szép, hogy már nincs. Túl szép, hogy igaz legyen.

Az én párom nem ilyen. Legalábbis nem teljesen.

Most akkor jellemzem az én páromat a felsoroltak alapján.

Dohányzik, időnként iszik (sört), a jó koncerteket ő is szereti, sokat nézi a tévét (ismeretterjesztő csatornákat), nem szokott veszekedni, szeret olvasni, szereti a jó zenét, hűséges, tudja, hogy a szépség is fontos, nem csak a belső értékek, családcentrikus, de vannak ambíciói, nem izgatja a tömeg, nincs baja a társadalommal, amikor kell visszafogja magát, amikor kell, előadja magát, rendtartó, ha van miről beszélgetni, akkor szívesen beszél, figyelmes, őszinte, könnyen kialakítja a kapcsolatot a másikkal, de fontosnak tartja a kapcsolatápolást is, nem csak a kapcsolatépítést, vannak barátai. És ez még csak egy töredéke annak, hogy ki-mi ő.

Szóval egy ilyen férfiról, mint ami a kérdésben szerepel, azt gondolom, hogy ez csak a felszín. Egy ember sokkal több ennél. Nem írtál pl a hibáiról. Így a "túlzottan tökéletes" hatást éri el.

2012. okt. 5. 10:35
 24/33 anonim ***** válasza:
33%
Semmit nem írtál a külsődről, pedig csak azon múlik, h a lányok mit gondolnak rólad.
2012. okt. 5. 10:38
 25/33 anonim ***** válasza:
90%

24-es! Nem csak a külsőn múlik. Egy ember megszerethető a belső értékei után is. Az én párom sem egy világszépe, mégis nekem tetszik. Mert ismerem őt. Én szépnek látom őt, és ő is szépnek lát engem. De talán nem csak azért, mert "esztétikus a külsőm", hanem azért is, mert az én külsőm takarja azt a személyiséget, azt a valakit, akit ő szeret.

Erre írtam, hogy a szépség is fontos, nem csak a belső értékek.

Aki azt mondja, hogy csak a belső számít, az hazudik, vagy még sosem volt boldog párkapcsolata.

2012. okt. 5. 10:41
 26/33 anonim ***** válasza:
azt, hogy olyan vagy mint én, csak férfi verzióban:)
2012. okt. 5. 10:57
 27/33 anonim ***** válasza:

A jellemzésben sok pozitívumot írtál, de....így hiába vagy családcentrikus, ha nehezen ismerkedsz. Hogy lesz így feleséged?

Miért gondolod azt, hogy mások hazug boldogságban élnek?

2012. okt. 5. 11:02
 28/33 anonim ***** válasza:

Na nézzük...

- nem dohányzik

Ez jó dolog, ne is szokj rá, semmilyen függőség sem visz előrébb.

- nem alkoholizál

Amíg nem alkoholfüggő valaki, addig számomra lényegtelen, hogy alkalmanként iszik-e vagy egyáltalán nem.

- utál bulikba járni

Én szeretek, csak válogatom a társaságot. Néha kellenek az ünnepek, a kikapcsolódás, a társaság, csak nem mindegy, milyen.

- gyűlöli a TV-t(pontosabban ami benne megy)

Nem vagyok nagy tévénéző, nem hiányozna, ha eltűnne, néha megnézek egy-két műsort, de itt is válogatok.

- utál veszekedni

Ezt respektálom, az értelmes viták jók, a veszekedésnek nincs értelme. A feszkót máshol is le lehet vezetni.

- szeret olvasni

Szintén pozitív, de nem sorolom most fel az olvasottság áldásos hatásait.

- imádja a zenét(igényeset)

Muzikális típus vagyok, ez is tetszik. Bár saját bevallása szerint mindenki igényes zenét hallgat. ;)

- hűséges

Kihez, mihez? Rossz beidegződésekhez ne legyél hű, barátokkal, szerelmeddel és önmagaddal szemben jó, ha kitartó és állhatatos vagy.

- többre tartja a belső értékeket

Ez elég relatív. Bár ha olvasott és művelt vagy, elsőre nekem mindenképpen pozitív.

- nem karrierista inkább családcentrikus

Nekem ez semleges információ. A magam részéről fontos a családom, a szeretteim, de ugyanolyan fontos, hogy el tudjak mélyedni egy önálló munkában és eredményeket tudjak felmutatni.

- utálja a tömeget

Semleges. Ez egy hétköznapi probléma, mint az én klausztrofóbiám.

- olykor társadalomellenes

Vannak problémák a társadalmunkkal (talán mindegyikkel), így nem csoda, ha bizonyos dolgok nem tetszenek neked.

- visszahúzódó

Ha nem szeretsz feltűnősködni, reklámozni magad, az nem hátrány, ameddig ki tudod fejezni magad abban a környezetben, ahol jól érzed magad.

- szereti a rendet

A trehányságnál mindenképp jobb a rendszeretet, amíg nem hajlik mániákusságba.

- olykor keveset beszél

Jó. Néha tudni kell hallgatni is.

- figyelmes

Ez így leírva mindenképp pozitív.

- őszinte

Ez is jó, de végeredményben helyzettől függő.

- nehezen épít ki kapcsolatokat

Ez nem annyira pozitív, nyilván a fent említett visszahúzódó természeted az oka.

- nincs sok barátja...

Nincs sok, de azért van. Nem lehet okod a panaszra. :)

Amit első olvasatra a javadra írok, az az, hogy olvasott, művelt, értelmes ember lehetsz. Kicsit talán elveszettnek érzed magad, de erre semmi okod nem lehet. :)

Ami nem tetszik, az az, hogy kicsit kiábrándultnak tűnsz. Biztos megvan ennek is az oka, de meg merem kockáztatni, hogy nem tartod teljesen rendjének ezt a dolgot.

Sokszor előbukkant a mondandódban az "utál" kifejezés, egyszer a "gyűlöl" is előfordult. Ezt annak a számlájára írom, hogy vagy kamaszkorú vagy még, vagy még megmaradt benned a tinédzserkornak ez a maradványa.

A másik, a kategorikusságod, amitől némileg merevnek tűnsz. Sok mindent élből elutasítasz, ahelyett, hogy válogatnál inkább, alakítanál rajta és felfedeznéd, előhoznád belőle a számodra értékeset és jót.

Mivel értelmes, intelligens ember vagy, ezért simán megengedhetsz magadnak több lazaságot és kezdeményezőkészséget.

2012. okt. 5. 11:11
 29/33 anonim ***** válasza:
Szerintem álomvilágban él, ezért inkább visszahúzódik a saját kis vackába. Persze nem mondom, hogy nem lenne szép, ha igaz lenne... :)
2012. okt. 5. 11:30
 30/33 anonim ***** válasza:
40%
Elég sok buta, sekélyes alaktól kaptál "választ", lásd: 1., 6., 9., 7., 12., 15., 17.
2012. okt. 5. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!