Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen férfiról? Elsősorban lányoknak szól a kérdésem.
rainbow29 válasza:
"Ezek a tulajdonságok,amiket leírtál,mind szépek és jók,de általuk lehetetlen lenne egy embert meghatározni.Mert igazából lehetsz te az a fajta,aki üres frázisokat puffogtat és kizárja inkább a világot,mert túl jónak tartja önmagát ahhoz ,hogy benne éljen. Viszont lehetsz te az is /és én erre tippelnék/,aki tudatosan nem engedi be azt a sok negatív,tömegmanipulációs idiotizmust,ami a tv-ből sugárzik,helyette inkább elmélkedik vagy olvas."...
Nagyon jól látod a dolgot. A kettő közül vagyok valamelyik. Virtuális úton lehetetlen egy embert meghatározni. Mindenki azt írhat, amit nem szégyell. Ezért hiteltelen az interneten történő párkeresés például.
Annyira szép, hogy már nincs. Túl szép, hogy igaz legyen.
Az én párom nem ilyen. Legalábbis nem teljesen.
Most akkor jellemzem az én páromat a felsoroltak alapján.
Dohányzik, időnként iszik (sört), a jó koncerteket ő is szereti, sokat nézi a tévét (ismeretterjesztő csatornákat), nem szokott veszekedni, szeret olvasni, szereti a jó zenét, hűséges, tudja, hogy a szépség is fontos, nem csak a belső értékek, családcentrikus, de vannak ambíciói, nem izgatja a tömeg, nincs baja a társadalommal, amikor kell visszafogja magát, amikor kell, előadja magát, rendtartó, ha van miről beszélgetni, akkor szívesen beszél, figyelmes, őszinte, könnyen kialakítja a kapcsolatot a másikkal, de fontosnak tartja a kapcsolatápolást is, nem csak a kapcsolatépítést, vannak barátai. És ez még csak egy töredéke annak, hogy ki-mi ő.
Szóval egy ilyen férfiról, mint ami a kérdésben szerepel, azt gondolom, hogy ez csak a felszín. Egy ember sokkal több ennél. Nem írtál pl a hibáiról. Így a "túlzottan tökéletes" hatást éri el.
24-es! Nem csak a külsőn múlik. Egy ember megszerethető a belső értékei után is. Az én párom sem egy világszépe, mégis nekem tetszik. Mert ismerem őt. Én szépnek látom őt, és ő is szépnek lát engem. De talán nem csak azért, mert "esztétikus a külsőm", hanem azért is, mert az én külsőm takarja azt a személyiséget, azt a valakit, akit ő szeret.
Erre írtam, hogy a szépség is fontos, nem csak a belső értékek.
Aki azt mondja, hogy csak a belső számít, az hazudik, vagy még sosem volt boldog párkapcsolata.
A jellemzésben sok pozitívumot írtál, de....így hiába vagy családcentrikus, ha nehezen ismerkedsz. Hogy lesz így feleséged?
Miért gondolod azt, hogy mások hazug boldogságban élnek?
Na nézzük...
- nem dohányzik
Ez jó dolog, ne is szokj rá, semmilyen függőség sem visz előrébb.
- nem alkoholizál
Amíg nem alkoholfüggő valaki, addig számomra lényegtelen, hogy alkalmanként iszik-e vagy egyáltalán nem.
- utál bulikba járni
Én szeretek, csak válogatom a társaságot. Néha kellenek az ünnepek, a kikapcsolódás, a társaság, csak nem mindegy, milyen.
- gyűlöli a TV-t(pontosabban ami benne megy)
Nem vagyok nagy tévénéző, nem hiányozna, ha eltűnne, néha megnézek egy-két műsort, de itt is válogatok.
- utál veszekedni
Ezt respektálom, az értelmes viták jók, a veszekedésnek nincs értelme. A feszkót máshol is le lehet vezetni.
- szeret olvasni
Szintén pozitív, de nem sorolom most fel az olvasottság áldásos hatásait.
- imádja a zenét(igényeset)
Muzikális típus vagyok, ez is tetszik. Bár saját bevallása szerint mindenki igényes zenét hallgat. ;)
- hűséges
Kihez, mihez? Rossz beidegződésekhez ne legyél hű, barátokkal, szerelmeddel és önmagaddal szemben jó, ha kitartó és állhatatos vagy.
- többre tartja a belső értékeket
Ez elég relatív. Bár ha olvasott és művelt vagy, elsőre nekem mindenképpen pozitív.
- nem karrierista inkább családcentrikus
Nekem ez semleges információ. A magam részéről fontos a családom, a szeretteim, de ugyanolyan fontos, hogy el tudjak mélyedni egy önálló munkában és eredményeket tudjak felmutatni.
- utálja a tömeget
Semleges. Ez egy hétköznapi probléma, mint az én klausztrofóbiám.
- olykor társadalomellenes
Vannak problémák a társadalmunkkal (talán mindegyikkel), így nem csoda, ha bizonyos dolgok nem tetszenek neked.
- visszahúzódó
Ha nem szeretsz feltűnősködni, reklámozni magad, az nem hátrány, ameddig ki tudod fejezni magad abban a környezetben, ahol jól érzed magad.
- szereti a rendet
A trehányságnál mindenképp jobb a rendszeretet, amíg nem hajlik mániákusságba.
- olykor keveset beszél
Jó. Néha tudni kell hallgatni is.
- figyelmes
Ez így leírva mindenképp pozitív.
- őszinte
Ez is jó, de végeredményben helyzettől függő.
- nehezen épít ki kapcsolatokat
Ez nem annyira pozitív, nyilván a fent említett visszahúzódó természeted az oka.
- nincs sok barátja...
Nincs sok, de azért van. Nem lehet okod a panaszra. :)
Amit első olvasatra a javadra írok, az az, hogy olvasott, művelt, értelmes ember lehetsz. Kicsit talán elveszettnek érzed magad, de erre semmi okod nem lehet. :)
Ami nem tetszik, az az, hogy kicsit kiábrándultnak tűnsz. Biztos megvan ennek is az oka, de meg merem kockáztatni, hogy nem tartod teljesen rendjének ezt a dolgot.
Sokszor előbukkant a mondandódban az "utál" kifejezés, egyszer a "gyűlöl" is előfordult. Ezt annak a számlájára írom, hogy vagy kamaszkorú vagy még, vagy még megmaradt benned a tinédzserkornak ez a maradványa.
A másik, a kategorikusságod, amitől némileg merevnek tűnsz. Sok mindent élből elutasítasz, ahelyett, hogy válogatnál inkább, alakítanál rajta és felfedeznéd, előhoznád belőle a számodra értékeset és jót.
Mivel értelmes, intelligens ember vagy, ezért simán megengedhetsz magadnak több lazaságot és kezdeményezőkészséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!