Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen férfiról? Elsősorban lányoknak szól a kérdésem.

Figyelt kérdés
nem dohányzik,nem alkoholizál,utál bulikba járni,gyűlöli a TV-t(pontosabban ami benne megy),utál veszekedni,szeret olvasni,imádja a zenét(igényeset),hűséges,többre tartja a belső értékeket,nem karrierista inkább családcentrikus,utálja a tömeget,olykor társadalomellenes,visszahúzódó,szereti a rendet,olykor keveset beszél,figyelmes,őszinte,nehezen épít ki kapcsolatokat,nincs sok barátja...

2012. szept. 27. 20:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

olyan mint én, azzal a kivétellel: nem gyűlölöm a TV-t, ismeretterjesztő filmeket meg ami normális megnézem, sokra tartom a belső értéket, de nem többre vagyis nekem mind2 egyformán számít, szeretem a tömeget és a nagyvárosokat, szeretem a rendet csak lusta vagyok csinálni, + én vicces vagyok és ha kell valamiért lányokkal jobban eltudok beszélgetni, vagyis hát hamarabb jön a hülyeség.. egyébként rám is azt mondják túl jó.. :D

18/f

2012. szept. 27. 21:02
 12/33 anonim ***** válasza:

Az introvertált embereket nem nagyon szeretik. Persze vannak ilyenek én is ismerek ilyen embereket. Viszont aki tényleg jól érzi magát a bőrében, jó a családi viszonya, jól élnek azok mind extrovertáltak és nyitottak.

Ja és persze élnek. :)

2012. szept. 27. 21:06
 13/33 anonim ***** válasza:
90%
Nekem sokkal szimpatikusabb, mint sok mas tipusu, nagyvilagi ferfi.
2012. szept. 27. 21:18
 14/33 A kérdező kommentje:
egyébként 22/f, bár nem tudom ez mennyire számít...
2012. szept. 27. 21:31
 15/33 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen embernek valami komoly lelki vagy szociális zavara van. Mindenféleképpen segítségre szorul mert így biztosan nagyon nehéz lehet élni. :S
2012. szept. 27. 23:45
 16/33 anonim válasza:

Sztem részben így méltóbb is élni, vagyis azzal a tudattal, hogy nem rajtunk múlik, hogy az "élő" emberek öntudatlan boldogásukban szennyezik a bolygót, korrupciót, káoszt, szenvedést generálnak. Heh. Persze jómagam is vmekkora mértékben, innen tudom, hogy megtérülnek.

Na, koma, látom mindketten eltévesztettük a házszámot, azaz a '80as éveket xD!

2012. szept. 28. 07:32
 17/33 anonim ***** válasza:
Egy szóval könnyen jellemezhető vagy: Unalmas
2012. szept. 28. 09:07
 18/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Csak ennyit fűznék hozzá:

"Ami engem illet, inkább vagyok boldogtalan, minthogy elmerüljek ebben a hamis, hazug boldogságban, amiben ti."

Huxley: Szép új világ

Nem tartom magam pesszimistának,egyáltalán. Nagyon határozott elképzeléseim vannak dolgokról. Egyszerűen csak kíváncsi voltam, a mai világban egy ilyen személyiségről milyen vélemények születnek. Nekem más elképzelésem van a Boldogságról. Amit soha nem fogtok megérteni...de őszintén szólva nem is vártam...

2012. szept. 28. 23:13
 19/33 anonim ***** válasza:

Én valamennyire meg tudlak érteni, mert ilyen vagyok, vagy legalábbis nagyon hasonló, csak lányban, és annyi, hogy a TV-t azért nem utálom és én a belsőmön kívül, a külsőmre is sok hangsúlyt fordítok. De szintén introvertált vagyok, visszahúzódó, stb., stb.....

Szóval tényleg meg tudlak érteni, én is másképp keresem a boldogságot, bár az tény és való, hogy nekem azért nem a legjobb így élni, de azért megszoktam már. :)

2012. szept. 28. 23:31
 20/33 rainbow29 válasza:
100%

Ezek a tulajdonságok,amiket leírtál,mind szépek és jók,de általuk lehetetlen lenne egy embert meghatározni.Mert igazából lehetsz te az a fajta,aki üres frázisokat puffogtat és kizárja inkább a világot,mert túl jónak tartja önmagát ahhoz ,hogy benne éljen. Viszont lehetsz te az is /és én erre tippelnék/,aki tudatosan nem engedi be azt a sok negatív,tömegmanipulációs idiotizmust,ami a tv-ből sugárzik,helyette inkább elmélkedik vagy olvas. A társadalomellenesség abból eredhet,hogy a mai társadalom legnagyobb része teljesen elcsúszott értékrenddel él/TV,média -.-/ és az igazi értékek náluk valóban elvesztek.Az,hogy nincs sok barátod,inkább talán a félelemnek köszönhető,hogy bántanak illetve,hogy mit gondolnak rólad az emberek,mikor képtelen vagy úgy viselkedni ,mint ők.

Ami engem illet ,én sokkal szívesebben barátkoznék /és ezt is teszem/ egy "magadfajtával",mint egy menő bulikba járó,több ezer "facebook-baráttal" rendelkező,macsó valakivel.

Szóval kitartás:sokan vagyunk még így a világgal,de a legfontosabb hogy találd meg a saját boldogságodat abban,ami te vagy,ne határolódj el az érzéstől,mert téged ugyanúgy megillet,mint a kicsit "primitívebbeket"(már elnézést),csak neked többet kell küzdened azért,hogy rátalálj :)

2012. szept. 29. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!