Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elcsábítani egy fiút? Vagy mitől szeretne belém?
Figyelt kérdés
nagyon tetszik a srác, azt már tudom hogy normális, nem k*rva csajt keres:)
szoktunk beszélgetni hogy viselkedjek vele? hogy ha összejön akkor normális kapcsolat alakulon ki? mibe szeretnek bele vagy hogyan?
16/L
2012. szept. 27. 18:52
1/6 TOMAtm válasza:
hát sztem felesleges megjátszanod magad....ha nem szeret beléd amikor magadat adod,akkor tökmind1 h mit csinálsz mert csak bukta lesz belőle.add magad,légy oylan mint mindig
2/6 anonim válasza:
hát például én mostani barátnőmről nem is tudtam szinte de oda jött hozzám én nem is láttam és megkérdezte hogy hívnak(kutyát sétáltatam) megkérdezte kutyát és elkérte számom már 2éve együtt vagyunk a lényeg h elég egy kté szót mondanod vagy csak h tetszik és össze jöhettek srácok ilyennek :D :D nem olyanok h elkell csábitani :D
3/6 anonim válasza:
Hát...van az mikor tótágast is állhatsz, mennyi idős a srác?
4/6 MadameViciouse válasza:
Ahogy szoktál, egy idő után úgyis kiismer és majd visszasírja azt akit csak megjátszottál.
Legyél kedves és add magad.
Nameg ugye a jó és sok szex...de még csak 16 vagy, úgyhogy az ráér :D
5/6 A kérdező kommentje:
ő is 16
köszi a válaszokat:)
2012. szept. 27. 19:07
6/6 anonim válasza:
Szerintem ha viszel neki 5Liter hideg sört attól beléd szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!