Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak végleg vagy ne?

Figyelt kérdés
a barátommal rég óta vagyunk együtt és megszokás lett kihűlt kicsit.. mindketten elhanyagoltuk a másikat ,de egyébként szeretjük egymást én szakítottam vele nemrég és most megint szeretne velem lenni de nem tudom hogy működne-e lehetne-e olyan mint régen? ha mindketten tennénk érte talán működne de nem tudom :S
2012. szept. 27. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha mindketten tennétek érte, akkor működne... Egy darabig.
2012. szept. 27. 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat mind a kettőtökről szól, mind a kettőtöknek tennetek kell azért hogy ne hüljön ki. Pl. ha minden nap csináltok valami újat amit még nem csináltatok, vagy csak mindent megbeszéltek szerintem működne. De ez attól is függ mennyi energiát akartok belefektetni hogy működjön.
2012. szept. 27. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!