Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele végleg?
Barátnőm szakított velem 2 hete, de még mindig szeretem. Néha találkozunk, és nagyon jó barátok maradtunk, jókat szoktunk beszélgetni. Viszont azt mondja, szeretne más fiúval járni, én ezt azonban elég nehezen viselném el. Ezenkívül még állandóan előjönnek a fájó emlékek és szívfájdalmak, mikor vele vagyok.
Jobban tenném, ha végleg szakítanék vele, minden rá emlékeztető dolgot pedig kidobnék, a képeket kitörölném, és soha többet nem beszélnénk? Azért is nehéz, mert ezt nem hiszem hogy akarja, barátként szeret, és tényleg jól megvagyunk így is, csakhogy... remélem értitek...
Ha a lány tudja, hogy mit érzel, és nincs esély, hogy ezt ő viszonozza, akkor szakíts vele végleg, ne kínozd magad,az ilyen barátsággal - ami a másik félnek persze nagyon kényelmes - csak egy mocsárban tartod magad.
29/N
Shift-F8.
A lomtárba se kerüljön be.
Azért is lenne nehéz döntés, mert így egyben az egyik legjobb barátomat is elveszíteném.
Shift+F8: ezt a billentyűkombót nem ismerem, olyan, mint a Shift+Del? Linux alatt nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!