Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan pasi, aki minden héten más lánnyal jött össze, az most miért kezdett el játszani a neten és hagyott abba mindent?
Atyaég, te tényleg azt hiszed, hogy 29 éves koráig élete minden napján csak csajozott, és sosem volt még olyan, hogy leült kockulni a gép mellé, vagy mondjuk orrvérzésig videózott, esetleg sörözött a haverokkal? Ennyire szeretnéd azt hinni, hogy legalább VALAMI változott az életében a te felbukkanásoddal, mi?
Egyébként meg iszonyú sablonos ez a sztori, a pasi mindenkit megdug, a csaj meg itt rinyál gyakorin, hogy "de ugye most abbahagyja, és mostantól csak én vagyok neki, és egyébként is, ugye királylány vagyok?" Hát bazzeg: NEM.
"Ott a pont. Tehát a szokásos történet. Van egy tipikus rossz fiú, aki csajozik, lefektet mindenkit, erre összejössz vele, és reménykedsz, hogy majd a kedvedért megváltozik. Költői kérdés: nem lenn egyszerűbb összejönni egy kedves, megbízható fiúval, ahelyett hogy rossz fiúkat akarsz megváltoztatni? Istenem. Női "logika"."
bocs de szerintem egy ostoba r*banc ne akarjon semmit a kedves megbízható fiúktól.
+ "360 fokot fordult volna és elkezdett játszani."
akkor most olvassátok el mégegyszer. :)
Esküszöm még a csapból is ez a játék folyik, 1x esküszöm megnézem mi olyan nagyszám ebben a játékban.
Honnan lehet ezt letölteni ingyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!