Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan pasi, aki minden héten más lánnyal jött össze, az most miért kezdett el játszani a neten és hagyott abba mindent?
amit a 19-es 13:03-as linkelt azaz!
De miért b@sztam rá?
A WoW már csak ilyen...
Amúgy a 360 fokos fordulat, az egy teljes kör. Tehát ugyanúgy áll, mint amikor elkezdett fordulni.
Szerintem te 180-ra gondoltál...
Mondom én! :)
Akkor most éli ki a gyermeki énjét ami eddig kimaradt.
Ja meg azért mert ha most kezdettel a WOW-al játszani akkor átállt az élet sötét oldalára ami bekebelezi őt. ÉS onnan egy jódarabig nem szabadul
Látszik mennyire érdekled, ha egy semmire sem jó játék fontosabb nálad :D
Amúgy meg ha az alkalmi kapcsolat az nálatok dugást jelent, akkor miért csodálkozol?! Megvoltál neki, trófea begyűjtve! Niki (vagy ahogy hívnak) fejezet lezárva!
"ezek a kérdések :D:D és még csodálkoznak a nők hogy csak dugásra használjuk őket :D:D:D"
Ott a pont. Tehát a szokásos történet. Van egy tipikus rossz fiú, aki csajozik, lefektet mindenkit, erre összejössz vele, és reménykedsz, hogy majd a kedvedért megváltozik. Költői kérdés: nem lenn egyszerűbb összejönni egy kedves, megbízható fiúval, ahelyett hogy rossz fiúkat akarsz megváltoztatni? Istenem. Női "logika".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!