Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne elérni hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne elérni hogy a fiatal srácok (18) ne igyanak annyi sört?

Figyelt kérdés
...amikor hétvégén szórakozni mennek? Ne költsék a pénzüket valami maffia által üzemeltetett szórakozó helyen belépőre meg piára, hanem mondjuk induljanak el bulizni szombaton, és a hetes buszon 10 perc alatt szedjenek fel 2 csajt, vigyék haza őket este 11-re, a csúnyábbat hazaküldik, a szebbikkel elvannak, megmarad a pénz, a maffia éhen hal, a srácok nem válnak alkoholistává 22 éves korukra...?

2012. szept. 27. 11:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ha bestresszelek, mindig valami mással vezetem le.
2012. szept. 27. 12:03
 12/23 anonim ***** válasza:

nem mindenkinél van bestresszelés, meg "ki akarok rúgni a hámból" alap gondolat. Máshogy is le lehet vezetni a feszültséget a piáláson kívül pl sport.

Én se iszom alkoholt csak nagy ritkán, az is inkább 1 pohár vagy egy fél pohár bor. Sört és durvább meg drágább alkoholtartalmú italokat még életemben nem ittam, és nem is tervezem hogy fogok.

2012. szept. 27. 12:07
 13/23 anonim ***** válasza:

Én is utálom az alkoholt, cigizni sem cigizek. Bulizni meg annyira nem szorulók rá, inkább akkor már házi buli. Az ilyen helyi buli helyek csak lehúzzák a pénzt, illetve az ott lévő lányok is. Egyszer halottam olyat hogy lányokat vettek fel hogy minél több fiúval hívassák meg magukat italra. Amúgy ha én bestresszelnék akkor vagy lemegyek konditerembe vagy futok egy kört. De még lehet utánanéznék hogy kell meditálni és azt is megpróbálnám mint hogy elköltsem a pénzem ilyenekre. 1000 dolog van amit lehet helyette tenni.

21/F

2012. szept. 27. 12:16
 14/23 anonim ***** válasza:
A fiatalok nem isznak sokat, csak drogoznak. És van már ilyen csodaszer, amivel elcsábíthatod a lányokat, úgy hívják, h GHB.
2012. szept. 27. 12:19
 15/23 A kérdező kommentje:
Hát a GHB meg a drog az nem jobb mint a Dréher...Ha GHB-ra hagyatkozol nem fejlődik ki a rendkívüli már-már hipnotikus kommunikációs szinted és késsséged...
2012. szept. 27. 12:35
 16/23 anonim ***** válasza:
A kérdező jó nagy gyökér!
2012. szept. 27. 12:58
 17/23 A kérdező kommentje:
Utolsó ez nem is kérdés, de a ti Gyökeretek vagyok, akit mindenki szeret - attól még hogy a földben elágazok pár felé...?
2012. szept. 27. 13:04
 18/23 anonim ***** válasza:

"Csak akkor mit fogunk kezdeni azzal a csomó újfajta 7esbuszos terhes nővel?"

Természetesen szex csakis gumival! Mert a 7-es buszos csajok nem ostobák, hanem példamutató egyéniségek, akik a biztonságos szex apostolai (vagyis apostolinái) lehetnek.

2012. szept. 27. 13:08
 19/23 A kérdező kommentje:
Igen, látom érted, a renitensekre meg ráuszítjuk Rogán Antalt!
2012. szept. 27. 13:12
 20/23 Golan Trevize ***** válasza:

Két megoldást tudok:

- kedves kérdező hetékonyabban téríti meg őket a szektájával

- több pálinkát kell velük itatni, így nem fogják kívánni a sört

2012. szept. 27. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!