Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem ez a véleményem a legénybúcsúról?
Nem hinném, hogy a legénybúcsú erről szólna. Persze biztosan sok ilyen eset is van, ez nagyrészben a párodtól függ, hogy mennyire hajlamos rá...
2012. szept. 27. 10:05
Szerintem nem mindenütt van így, nekünk most lesz az esküvőnk, én nem félek emiatt:) Bízom a páromban ennyire, ismerem a barátait is:)
2012. szept. 27. 10:07
A te legénybúcsúd majd nem ilyen lesz, ha lesz.
2012. szept. 27. 10:08
Nem, nem a megcsalásról szól. Nem az a neve, hogy félrekefélő buli! A barátai búcsúztatják a legényt, és egy jó legénybúcsún, ha belevalók a barátai, akkor sztriptízzel lepik meg a legényt. A többi a legényeden múlik. Nem a táncoscsaj, nem a barátok lesznek a hibásak, miképp Te sem, ha bemutatod egy barátnődnek, kolléganődnek, s majd azzal csal meg...
2012. szept. 27. 10:31
a filmek rossz hatása. egy legénybúcsú lehet egy jó kis borospincében is, ahol a haverok iszogatnak, nótáznak, megbeszélik a régi szép időket, amikor tizen-huszon évesen függetlenek voltak, együtt buliztak, hajtották a csajokat, közben iszogatnak, és max tényleg egy szriptizes csaj szórakoztatja őket. Szóval a Másnaposok féle buli azért nem az általános.
2012. szept. 27. 10:51
A sztriptíztáncosnőt szerintem általában nem a leendő vőlegény szokta megdugni, hanem a társaság valamelyik bevállalósabb, részegebb vagy épp kanosabb tagja.
Bízzatok már meg annyira a srácokban, hogy nem pont az esküvő előtti nap fog televerni valami lotyót. Nekem legalábbis meg sem fordulna a fejemben, ha rám mászna, még meg is ütném. Amúgy az egész sztriptízes marhaságot kihagynám a legénybúcsúmból, ha lehet, bár nem rajtam múlik, meg még nem is aktuális hála égnek.
2012. szept. 27. 10:52
Meg lehetne fogalmazni fordítva is a kérdést:
Mi a helyzet az olyan leánybúcsúkkal, ahol chipandale fiú van?
Az is csak azért van ott, hogy a menyasszony avval csalja meg a vőlegényét?
Aki ennyire nem bízik a párjában, az miért megy hozzá, vagy miért nősül meg?
2012. szept. 27. 11:30
Egyetértek :)
Nem látom értelmét se a sztriptízlányoknak, se a chippandale fiúknak...
Kövezzetek meg, de az én lánybúcsúm arról fog szólni, hogy iszunk, meg hülyéskedünk a barátnőimmel és kész :) És szerintem nem nagy "elvárás", hogy a leendő férjem is hasonlóképp álljon a dologhoz.
2012. szept. 27. 12:00
Akkor én fogom vinni a pálmát, én inni sem igazán fogok:))
2012. szept. 27. 12:12
akit szeret téged az nem fog megcsalni ekkor. Ha meg megteszi örül hogy most derült ki, és megúsztál egy válópert!
2012. szept. 27. 12:12
Kapcsolódó kérdések: