Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagy gáz ha már két éve van barátnőm és ha egy kicsit is vonzóbb lánnyal beszélgetek néha úgyérzem hogy úgy megölelném megfognám a kezét. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 23:47
1/9 anonim válasza:
Meleg vagy és csak barátkozni akarsz a lányokkal, ez teljesen természetes.
2/9 anonim válasza:
ha fiú vagy nem gáz, mindenki félrek*r
3/9 A kérdező kommentje:
fiú vagyok!nem dugni akarok...nem azt írtam ja és meleg sem vagyok
2012. szept. 27. 16:45
4/9 anonim válasza:
pedig ez szexuális vonzalom. akkor csak MÉG nem akarsz dugni vele.
5/9 A kérdező kommentje:
nem azt írtam hogy megfektetném hanem hogy megölelném vagy valami...
2012. szept. 27. 22:16
6/9 anonim válasza:
nem csak a dugás szex. ölelgesd felőlem
7/9 A kérdező kommentje:
bocs de hülyeséget ne írkálj
2012. szept. 28. 13:39
8/9 anonim válasza:
és a gyerekeket is a gólya hozza...
akkor higgy amit akarsz.
9/9 anonim válasza:
Pedig ha megölelni akarod, az szexuális jellegű vonzódás. És a kérdésedre szerintem az a válasz, hogy nem vagy szerelmes a barátnődbe, mert másokhoz is vonzódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!