Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fel tudok, úgy nőket szedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel tudok, úgy nőket szedni hogy kedves vagyok velük, beszélgetek, de érdektelenséget mutatok, nem udvarolok?

Figyelt kérdés

Elméletem szerint, ha egy pasi nem nyomul egy nőre stb, akkor kelendőbb, mert a többi pasik nyomulnak, így te egyedinek, elérhetetlennek tűnsz majd és a nők is úgy működnek, hogy ami elérhetetlen az kell

Főként az egojuk csorbulása miatt is az a pasi fog kelleni (mi az hogy ő nem figyel rám stb)

2012. aug. 29. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem tuti nem kellenél 21L
2012. aug. 29. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Rövidtávon lehet bejön, de nyilván nem az értelmes lányok fognak így horogra akadni.
2012. aug. 29. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Bizonyos lányokat lehet,hogy el tudsz majd csábítani,de nekem nem kellenél.Ha nem érdekellek(elvileg)akkor minek törjem magam...

18/L

2012. aug. 29. 20:12
 4/9 Mókusgyilkos ***** válasza:
nem hiszem h működőképes lenne. már csak azért se mert ha engem érdekel 1 csaj akkor nem tudok érdektelenséget színlelni. :) [ez van havonta 1x had fényezzem már magam :D]
2012. aug. 29. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Fel tudsz, és biztosan be is jön többeknél, mindenesetre nekem a "nem needy" egyszerűen azt jelenti, hogy nem csak akkor érzi jól magát a bőrében valaki, ha folyton pozitív visszajelzéseket (nem feltétlenül csak csajozásnál, bármilyen kommunikáció alatt) kap, hanem egyébként is rendben van önmagával, és így nem is keresi görcsösen a megfelelést másokhoz.
2012. aug. 29. 20:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, igen. Ha nem, nem. De vmivel mindenképpen célravezetőbb, mint a konstans kedvesség és nyomulás.
2012. aug. 29. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Áh, ez csak akkor működik, ha alapból tetszel a nőnek. (Persze ilyen esetben kb. mindegy, hogy udvarolsz vagy nem..) De ha nem tetszel, akkor valószínűbb, hogy előbb szóba jöhetsz, ha ügyesen csapod neki a szelet, viszont ha játszod ezt a kedves, érdektelen királyfit akkor 100%, hogy csak legyint rád.
2012. aug. 29. 20:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha ilyennel próbálkozol, akkor perceken belül barátként leszel bekategorizálva, és akkor mattot adtál magadnak!
2012. aug. 29. 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:
A nő is kedves lesz veled, beszélgettek és viszonozza az érdektelenséged...
2012. aug. 29. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!